Collapser Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 One Piece neden bu kadar az biliniyor? Ben çok sevmiştim Star'da yayınlandığında ama hakkında bilgi bulması çok zor.Doğru düzgün bi site yok.Bölümlerini yüklemek için interneti araştırdım ama yok hiç bir tarafta.Bu animenin bölümlerine sahip olanlar bana mail atarsa sevinirim.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.kaizoku-fansubs.com/torrent/index.php[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 One piece forumunu araştırsaydın bu link verilmişti daha önce yeni forum açıp kirletmezdin ;)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar