zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hani 7.0 beta da bunu yapabiliyorduk ancak relased sürümde olmamaya başlamıştı . 7.5 de gene yapılabiliyormuş ancak bende menu kapalı onu nasıl açacağız bileniniz varmı ? işte burda kapalı olduğunu görebilmekteyiz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Geyyik[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 09 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 göremiorum kör oldum?? x_x edit : düzeldi :P [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 09 Eylül 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 düzelttim telaş etme bende farkettim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Güzel olmus eger alinmiyosa , bitane smiley yapmistim bi arkadasa gonderdim 10 dk sora alakasiz birinden geri geldi listede.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 paylaşmak güzel bi şey ben almak istiom ama her resmi itemekten yüzüm kalmadı artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu arada başlık yazarken fikir değiştirip yarısını silince her şey birbirine girmiş :D bi yetkili arkadaşımız başlığı mantıklşı bişey yazıp düzeltirse çok güzel olur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Msn'i tamamen kaldırıp tekrar kurman gerekiyor. Özellikle Documents & SettingsUserApplication Settings içindeki kısmı silmek gerekiyor uninstall'dan sonra.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyide msni yeni kurdum zaten hemde direk 7.5 kurdum :) makinaya format atmıştım bende direk 7.5 kurdum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 plus yada discovery kullan direk çal :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 plus varda çalamıom ya , pug-in i fln mı var bunun ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 spng olabilir[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o ne desem ayıp olurmu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zgrw bilmiyorum hangi net passport hesabınla giriyosun ama. o smileyleri ekleye bilmen için hotmail hesabının 250mb lık olan versiyonundan olması gerekiyor. bi sitede nası yapacagın hakkında bilgi war, ben ekleyemiyordum sitede yazanı yaptım şu an ekliyeibliyorum[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 CEDP stealer var onunla çalıyorum ben :-) [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 09 Eylül 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaanı c/p yapabilirsen çok sevenirim :) bu arada benim hotmailim zaten 250mb :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 SPNG bi plugin stuffplug ng diye googleda aratırsan bulursun mutlaka sitesini unuttum şimdi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben 7.0 sürümünde xp home a handwrite patchlerini microsoftun sitesinden yaptıktan sonra add diyebiliyodum halada ekleyebiliyorum her smiliyi[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 handwrite patchlerim var yapamıyorum :) bu arada stuffplug ı biliyorumda bi sürü aptal özelliği var :) pek sevmiyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 msn discovery'de vardı ama discovery x mi oldu neyse onda yok suanda kızdım simdi ben.Plus indir;üstüne pluginlerde bi ara bence.Olması lazımdı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 direk plus da ben var diye hatırlıyorum.msn7.5+plus yuklemistim ve hala kullanabiliyordum smile eklemeyi stuffplugini dene ama. hem bi kerem ne guzel plugin neyini beyenmedin :)) polygamy,avatar ve smiley boyut ayarlama bak ne guzel seyler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok abi aptal aptal bi yığın özelliği var :D bitek karşı tarafın pencereyi kapattı şeyi hoşuma gidiyordu onuda yanlış gösteriyo :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 uheahu farkettim evet o bozuk hatta ben bunalıma giriyorum.diorum herks hemen kapatıomu pencereyi falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar