Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DragonLance Ustaları!..

Symoon

Öne çıkan mesajlar

2. Afet ile ilgili yazılmış romanlar dışında kitaplar var mı?
Biliyorsanız isimlerini istiyorum.

1. Afet sonuna kadar her şeyi biliyorum ama 2. afet ve sonrası romanlar dışında hiçbir yerde bilgi bulamadım.
2. Afet öncesi bilmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ICQ veya e-mail yoluyla..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Sosyal ağlarda paylaş

bende fifth age camping var birtane oynamak nasip olmadı daha :) evde bir yerlerde olucak bulursam ve üşenmeyip okursam :) okuduklarımı yazarım bir ara bakmıştım gözüme çarpan pek birşey olmamıştı palinin usha hakkında söylediği bir iki özlü söz falan vardı aklımda kalan okadar zaten gerekmeyenler çoğunlukla aklımda kalır :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Symoon, 15 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
Okumak istemiyorum hikayeyi öğrenmek istiyorum zaten. DragonLance serisi iyice bozuldu. Ama yaptığım bazı çalışmalar için gerekli bilgiler var..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

hiçte diil. sadece türk yayın evleri ellerine geçen her kitabı çeviriyorlar ve türk fantastik kurgu okuyucuları da ellerine geçen her kitabı okuyorlar. yek sorun bu.

dragonlance oynanmaz, okunur bir setting kesinlikle...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

herkitabı okuma konusuna gelince benim için doğru dlnin nesi çıksa okuyorum aralarında fistan vinas gibi çok berbetlerı bile okumazsam içimde kalıyor :) huzursuz oluyorum manyakmıyım neyim bir seriye başladığımda hepsini okumak isitoyrum tabi ilerideki olayları anlatıcak bir filmi falan yoksa eyer kitabını okumadan filmi izlersemde kitabı okumak istemiyorum bu sefer :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Symoon, 15 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
Okumak istemiyorum hikayeyi öğrenmek istiyorum zaten. DragonLance serisi iyice bozuldu. Ama yaptığım bazı çalışmalar için gerekli bilgiler var..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

sonunu anlatiim istersen hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 15 July 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
war of souls a mok atmış sanırım birisi
öyle hissettim de..
okumadan konuşmayıwersin..

war of soulstan bitek ben bahsettim sanırım
dolayısıyla üstüme alındım
1- bok atmıyorum. lance i toparlama çabası olması iyi bişi farkındaysan.
2- ilk kitabını okudum. diğerlerini bulabilsem türkiyede onları da okicam.
3- beni kastetmediysen salla zaten...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...