Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 2. Afet ile ilgili yazılmış romanlar dışında kitaplar var mı? Biliyorsanız isimlerini istiyorum. 1. Afet sonuna kadar her şeyi biliyorum ama 2. afet ve sonrası romanlar dışında hiçbir yerde bilgi bulamadım. 2. Afet öncesi bilmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ICQ veya e-mail yoluyla..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 2.afet dediğin senin chaos la olan savaş mı yok değilse ne[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 fifth age campaign setting ve expansionlarinda 2. cataclysm (chaos war) ve 38 yıl sonrasına kadar olan tüm bilgiler var (hatta daha öncesi de var)bende tüm fifth age seti var, herhangi bir sorun olursa haberleşiriz...[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Evet Chaos'a karşı savaşın yapıldığı dönem oluyo ve ona Second Catalcysm deniyor. Kazaa gibi programlardan bulmam mümküünmü sözü edilen kitapları..?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bende fifth age camping var birtane oynamak nasip olmadı daha :) evde bir yerlerde olucak bulursam ve üşenmeyip okursam :) okuduklarımı yazarım bir ara bakmıştım gözüme çarpan pek birşey olmamıştı palinin usha hakkında söylediği bir iki özlü söz falan vardı aklımda kalan okadar zaten gerekmeyenler çoğunlukla aklımda kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 iMesh'den kazaa'dan falan her türlü kitabı bulursun dert etme. Kitapların orjinal isimlerini öğren yeter[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 war of souls serisi var. ama anladığım kadarıyla lance i toparlamak için yapılmış bi çaba. bi de ağustosta official campaign setting çıkıyo. 3.5 ed. olsa gerek.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Okumak istemiyorum hikayeyi öğrenmek istiyorum zaten. DragonLance serisi iyice bozuldu. Ama yaptığım bazı çalışmalar için gerekli bilgiler var..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Kendercik, 15 July 2003 19:53 tarihinde demiş ki: iMesh'den kazaa'dan falan her türlü kitabı bulursun dert etme. Kitapların orjinal isimlerini öğren yeter[hline]:D Amacımda o zaten.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Symoon, 15 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki: Okumak istemiyorum hikayeyi öğrenmek istiyorum zaten. DragonLance serisi iyice bozuldu. Ama yaptığım bazı çalışmalar için gerekli bilgiler var..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! hiçte diil. sadece türk yayın evleri ellerine geçen her kitabı çeviriyorlar ve türk fantastik kurgu okuyucuları da ellerine geçen her kitabı okuyorlar. yek sorun bu. dragonlance oynanmaz, okunur bir setting kesinlikle...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 herkitabı okuma konusuna gelince benim için doğru dlnin nesi çıksa okuyorum aralarında fistan vinas gibi çok berbetlerı bile okumazsam içimde kalıyor :) huzursuz oluyorum manyakmıyım neyim bir seriye başladığımda hepsini okumak isitoyrum tabi ilerideki olayları anlatıcak bir filmi falan yoksa eyer kitabını okumadan filmi izlersemde kitabı okumak istemiyorum bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Evet de TSR'de önüne gelen yazarın kitabını basıyo sırf para için. Tamam hikayeyi fazla bozmuyorlar bu kötü kitaplar ama gerçekten iğrenç kitaplar.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 basar tabi kimbilir benim gibi kaç tahtası eksik var dünyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 war of souls a mok atmış sanırım birisi öyle hissettim de.. okumadan konuşmayıwersin..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Symoon, 15 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki: Okumak istemiyorum hikayeyi öğrenmek istiyorum zaten. DragonLance serisi iyice bozuldu. Ama yaptığım bazı çalışmalar için gerekli bilgiler var..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! sonunu anlatiim istersen hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol söyle patlasınlar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Sly-One, 15 July 2003 21:44 tarihinde demiş ki: war of souls a mok atmış sanırım birisi öyle hissettim de.. okumadan konuşmayıwersin.. war of soulstan bitek ben bahsettim sanırım dolayısıyla üstüme alındım 1- bok atmıyorum. lance i toparlama çabası olması iyi bişi farkındaysan. 2- ilk kitabını okudum. diğerlerini bulabilsem türkiyede onları da okicam. 3- beni kastetmediysen salla zaten...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 *!sallar* ben orda war of souls a kötü bakan gözler gördüm ama...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 kötü bakan şeytani gözler war of soulun üstünde dolanıyordu kahramanımız palin herşeyden habersiz mal gibi büyüyle uğraşırken birden içinde bir huzursuzluk hisseti yoksa..... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Grudge, 15 July 2003 22:25 tarihinde demiş ki: 2- ilk kitabını okudum. diğerlerini bulabilsem türkiyede onları da okicam. istanbuldaysan ikisi de war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben daha okumadım. Öyle bir şey ima etmekde istemedim. Benden bahsediyorsan "Salla"maya devam et :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hellhound: nerde var? senden mi alıyoruz yoksa? bi de hard cover delikanlıyı (cüzdanı?) bozuyo ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 16 July 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 en son gittigimde Istiklal Caddesinde Robinson Crusoe kitapevinde ikiside wardi. Hatta paperback wardi. Zaten ingilizce kitap diyince akla gelen ilk yer Robinson Crusoe olmalidir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 reklamları izlediniz :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hınnn doom brigade de vardır ozaman? bakalım bi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 16 July 2003 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar