bufferTR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaa bu nvidia 6200 pci mı yoksa asus 9600 xt mi daha iiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 9600 XT iyi bir kart ama PCI olarak söylediğin modeli hiç bilmiyorum.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 6200 dediğin kart, 5200'ün bir üst versiyonu... Yani sadece "para tuzağı"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kymophobia'ya tamamen katılıyorum. Zaten 6200 gibi bir kartın pciex olmasını hiç bir avantajı yok. Bu bir arabanın gidiceği yola 8 şeritli otoban yapmaya benziyor.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: f0cus, 09 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: kymophobia'ya tamamen katılıyorum. Zaten 6200 gibi bir kartın pciex olmasını hiç bir avantajı yok. Bu bir arabanın gidiceği yola 8 şeritli otoban yapmaya benziyor. Ancak bu kadar iyi bir benzetme yapılabilirdi o yüzden aynen katılıyorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar