Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satmakta zorluk cektigimiz bir item'i nasi elden cikarirsiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu iyice sapıttı bu arada abi sen oraya nasıl çıktın ya ben de bi ara upgrade yapamıodum ondan demekki :D[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
LvL :47 Mage
Np :5x :D
Server:Beramus
Mesaj tarihi:
lolzzz :D
ne temizi bea
üstündeki elbise tozdan görünmmüyor 300 400 yıllık bişi :D[signature][hline]Name: Chuda_tr
clan: Yakında olacak ....
Server : Ares
Lvl: 5x
np: x :D
Mesaj tarihi:
priest minvera yı ayart ii kızdır gerci birisi diodu tanrı gızı yarattı erkeklerde kadını die ama bilemicem. herneyse o siler zırhını :D[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 61
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
bakmaz o ona bakmaz :D sen en iyisi bi tane orc priest bul civciv olmasın ama sonra sübyancı derler :D[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
LvL :47 Mage
Np :5x :D
Server:Beramus
Mesaj tarihi:
bisi yakmi$tim.. sinirli halde anvilin civarinda dolaniyodum.. bi baktim ustune cikmi$im.. hemen durdum ve bu durumdan nasi faydalanacagimi dusunmeye ba$ladim.. sora da aklima merchant kurmak geldi :D
up...
Mesaj tarihi:
charon un ordan geri geri anvill e yaklaşarak çıkmıştım bi deneyin ...

Ayrıca lvl 54 bi healer ın oraya girmesi imkansızzzzzzzzzzz town da kimse olmadıgını varsayıyorum içeri girip (ki içeri de giremessin) 1920 heall bassan bile towerlar bana(fp ranger) 2755 mi ne canı cıktıgım anda yok ettiler(1500 bufflı :D) ole yarı can kalıp da town cekme gibi bi olay olamaz cunku 950 900 800 die damage leri bn stealth ım gittigi anda yedim deneme exp kaybetme :D[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
np::D
Clan:ExCise
+8 bow dusurdum sevindirik oldum :D
  • Yeni Oluştur...