jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bugün radyoda dinlerken duydum istanbul park la 4-5 yillik anlasma yapilmis ilki 23 ekimde olacak zaten yakin zaman da touring avrupa araba yarislari yapilacak mika hakinnen de gelio duyurulur istanbul park da daha neler olacak bakalim (klavye bozuldu kusura bakmayin )[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kimse moto gp izlemiyor mu?
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İzlemeye gerek varmıki, rossi gene dağıtıcak bırakıcak[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Greeny, 01 Eylül 2005 16:51 tarihinde demiş ki: İzlemeye gerek varmıki, rossi gene dağıtıcak bırakıcak evet ya çok sıkıcı hâle geldi[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Crane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 MotoGP'ye sıkıcı diyorsunuz ya, helal olsun![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rossi için ve taraftarları için eğlenceli tabi :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yoo bence çok eğlenceli. Çok geçiş olabiliyor f1 e göre. Ayrıca Sırf Rossinin Yarış sonrası yaptıklarını bile izlemeye gidebilirim:-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
sbora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla rossi son turlara doğru yaptığı ataklar izleme keyfini arttırıyor bence. gruptan kopup gitmediği için sürekli bir çekişme olması heyacanı arttırıyor.[signature][hline]Snowboy
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 F1den daha çok seviorm ama Valentino Rossi de zati Moto Gpnin Michael Schumaeri gibi o herifte bi kaybetmeye başalsa artık daha zevkli olcak :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam ..
Öne çıkan mesajlar