Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasar lisesi önündeki Heykelin anlatmak istedikleri ?

Loserandlost

Öne çıkan mesajlar

eheh. onlarca hoca biraraya geliyo da çözemiyo. sanatta anlam sorunu diye bişi var. üstüne kitaplar falan yazılmış. tartışılan şeyse neden günümüz sanatçılarının "anlamsız" eserleri anlamlı olarak yutturmaya çalıştıkları :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi... ee.. figüratife kaçışlar olmaksızın, didaktizme düşmeden bir mesaj alımı yapabilmesi maksadı ile yapılmış, edimsel ve tecimsel kaygılardan uzak bir abstraktif çalışma diyebilir miyiz buna. Ne diyosun hocam...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 17 July 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
eheh. onlarca hoca biraraya geliyo da çözemiyo. sanatta anlam sorunu diye bişi var. üstüne kitaplar falan yazılmış. tartışılan şeyse neden günümüz sanatçılarının "anlamsız" eserleri anlamlı olarak yutturmaya çalıştıkları :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

katiliyorum[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hocam burda pozisyon cok acik penalti.

diyerek modern sanattaki amacsizlik cikmazligini bir daha vurguluyorum.

eskiden resim, heykel, gorselleme sanatlariydi, goruntulerin ilelebet kalmasini saglamak icin. simdi artik fotograf var, televizyon var bilgisayar var. bu sanatlarin manasi kalmadi artik. onlar da kendilerini boyle "bir gizli anlam ifade eder" muhabbetine verdiler. halbuki algi secicidir, herkesin bildigi bir seyin seklini yansitmadikca hicbir zaman sekli bozuk ecis bucus seylerin genel bir duyguyu herkesde uyandirmasi mumkun degildir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 18 July 2003 12:46 tarihinde demiş ki:
Şimdi... ee.. figüratife kaçışlar olmaksızın, didaktizme düşmeden bir mesaj alımı yapabilmesi maksadı ile yapılmış, edimsel ve tecimsel kaygılardan uzak bir abstraktif çalışma diyebilir miyiz buna. Ne diyosun hocam...

diyemeyiz :-p

[Bu mesaj Grudge tarafından 18 July 2003 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 18 July 2003 12:46 tarihinde demiş ki:
Şimdi... ee.. figüratife kaçışlar olmaksızın, didaktizme düşmeden bir mesaj alımı yapabilmesi maksadı ile yapılmış, edimsel ve tecimsel kaygılardan uzak bir abstraktif çalışma diyebilir miyiz buna. Ne diyosun hocam...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

eee... aslında daha cok pesimistlikten ziyade sanatçıların ekspresyonist bir dusunce ve temayulle bu tip eserleri meydana getirdiğini soyleyebiliriz gibi geliyor horace bey.. keza sizde bir sanatçısınız daha iyi bilirisiniz.. yani olayın tabi psikolojik background u da olabilir. sanatçının çocukluğuna inmek lazım neden sürekli borular çizdiğini veya yaptığını öğrenmek için.. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

heheh
ben neyi merak ediyorum biliyomusunuz
10000 sene sonra resim neyin kalmicak ortamda.
arkeologlar kazıcaklar kanırtıcaklar sadece heykelleri bulucaklar. çeşitli insan figürleri var. oke bunlar dinsel ikonlar dediler ya da anladılar olayı dönemlerinin önemli şahısları olarak kabul ettiler. onların yanında bu boruları falan bulup çözmeye çalışıcaklar. ne düşünürler acep? :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loserandlost, 17 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki:
Bir sürü borular .. tek görebildiğim bu..hoş kesin böyle çook sanatsaldır da ben anlamıyorumdur :-)

Kilise Org u o :P Caddedekkı kılıseye koyamamıslar sıgmamıs onlarda oraya bırakıp kaçmışlar, gecengun herıfın tekı ustunde guneslenıyodu :p[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net
Old Nebula Forum Moderator
Email: [email protected]|Icq: 93377867
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 18 July 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
heheh
ben neyi merak ediyorum biliyomusunuz
10000 sene sonra resim neyin kalmicak ortamda.
arkeologlar kazıcaklar kanırtıcaklar sadece heykelleri bulucaklar. çeşitli insan figürleri var. oke bunlar dinsel ikonlar dediler ya da anladılar olayı dönemlerinin önemli şahısları olarak kabul ettiler. onların yanında bu boruları falan bulup çözmeye çalışıcaklar. ne düşünürler acep? :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
>grudge sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi, amuahaha, haklısın, oturpup bu ne dicekler, sonrada aslında geçmişte çook gelişmiş bir insanlık vardı bizden bilem gelişmiş, ama işte kendi kendilerini atomla çcartla curtla yok etmişler, bu eserlerde onların ileri teknolojisine birer örnek, bakın biz bilem çözemioz dicekler, amuhahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...