Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW de reputation nasıl arttırılır?

ineque

Öne çıkan mesajlar

bu rep. konusunda benimde sıkıntılarım var :) .darnassus rep. yapmam lazım benim epic binek için (humanım).honored in 5/3 üne anca geldim.

lvl 60 civarı NE questi 3-4 tane anca, kestikçe darnas. rep veren bir mobda bulamadım şimdiye kadar ben (varmıki?).

tek yol kumaştan mı geçiriyor yani şimdi? böhüe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

Darnassus'ta rep arttırmanın yolunu biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız.

Bu Cloth olayını ilk kez duydum da[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

2 Yolu var bu reputation olayinin. 1. Alterac Valley de topladiginiz itemlarla alabiliyorsunuz eskiden cok daha kolayda sonsuz uzakliktan corpse lootlayabildiginiz icin. Verdiginiz her itemdan "kafa kil kuy kemik" karsilik olarak Stormwind Ogrimmar TB Ironforge vs gibi faction larla reputation kazanmak icin.

2. yolunuz ise Cloth larla reputation kazanmaktir. Ilk basta 60 ar tane wool Mageweave silk cloth goturuyorsunuz. Bunu yaptiktan sonra sizden 60 tane RuneCloth istiyor bundan sonra tekrarlanan Runecloth questleri geliyor.

20 Runecloth 50reputation demek oluyor.

www.curse-gaming.com dan Reputation Addon unu yukleyip rakamsal olarak gorebilirsiniz. Kendim icin hesapladigimda 18k Reputation lazim bana Exalted olmak icin Undercity ile. 7500 civari runecloth lazimdi. Gunde ortalama farm yaparak 300 runecloth topladiginizi dusunursek buda herhalde 3 ila 5 saatinizi alir. 20 gun farmlasaniz Loot un b*k unu cikarmakla kalmaz reputation da kazanmis olursunuz iyide para yapmis olursunuz.

Cloth Quartermaster lar tum buyuk Sehirlerde var. Ogrimmar da Mage Trainer larinin yaninda UC de Windrider in durdugu dairenin orda biyerlerde olmasi lazim. Digerleri yakkinda bir fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 18 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
2 Yolu var bu reputation olayinin. 1. Alterac Valley de topladiginiz itemlarla alabiliyorsunuz eskiden cok daha kolayda sonsuz uzakliktan corpse lootlayabildiginiz icin. Verdiginiz her itemdan "kafa kil kuy kemik" karsilik olarak Stormwind Ogrimmar TB Ironforge vs gibi faction larla reputation kazanmak icin.

2. yolunuz ise Cloth larla reputation kazanmaktir. Ilk basta 60 ar tane wool Mageweave silk cloth goturuyorsunuz. Bunu yaptiktan sonra sizden 60 tane RuneCloth istiyor bundan sonra tekrarlanan Runecloth questleri geliyor.

www.curse-gaming.com dan Reputation Addon unu yukleyip rakamsal olarak gorebilirsiniz. Kendim icin hesapladigimda 18k Reputation lazim bana Exalted olmak icin Undercity ile. 7500 civari runecloth lazimdi. Gunde ortalama farm yaparak 300 runecloth topladiginizi dusunursek buda herhalde 3 ila 5 saatinizi alir. 20 gun farmlasaniz Loot un b*k unu cikarmakla kalmaz reputation da kazanmis olursunuz iyide para yapmis olursunuz.

Cloth Quartermaster lar tum buyuk Sehirlerde var. Ogrimmar da Mage Trainer larinin yaninda UC de Windrider in durdugu dairenin orda biyerlerde olmasi lazim. Digerleri yakkinda bir fikrim yok.

Tekrardan ekliyeyim ilk basta 60 tane runecloth istiyor tekrarlanan runecloth questleri 20 ser tane istiyor. ben Revered dan sonra baktim bunlara. Gerci 20 tane ile 50 reputation sabit oldugunu dusunuyorum daha fazlasini alamazsiniz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 18 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki:

ben 1. yolu anlayamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

BGde uygun adamı kes, lootla ve çıkan vücut parçasını npcye ver artar diyor.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
darnassus istiyorsan alliance base`ine girdiginda sagdaki bunkerin arkasinda bir druid var. ironforge ile soldaki ilk bunkerin onundeki dwarf. gnomelar ile tauren hoof. orda bir elf daha var troll oldurdukten sonra lootladigini goturuyorsun. humani hatirlamiyorum eger armorsmith humansa oda armor scraps le artiyodur. bayadir girmiyorum alterac`a[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

yav simdi ben ne epic binek istiyorum. darnasusta reputation yapmam lazim bu olay q yapmak disinda bildigim kadari ile
1. runecloth vererek
2. av den cikan parcalari npc ye vererek(nereye verecegimi bilmiyorum)

eger rank kasarsak ve belli bir rankin uzerine ciktigimda bu rank bana ne epic almak icin yarari olur mu?[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion
Guild - Buried Innocence

BL deki BRONZE BAR cınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...