Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben bu oyunu nasıl alabılırım ben ınternetten ındırdım olmaz mı?
canman90 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oyunu indirmekle olmaz cd-key almalisin uyelik acmak için amazon.com dan weya sendit.com dan box olarak siparis werebilirsin (uzun suruo gelmesi bildigim kadariyla) weya ben box almicam oyunu internetten indirdim bana sadece cd-key werin diosan www.plaync.com dan direk cd-key alabilirsin ancak bu biraz daa pahali oluo 45 usd oluo (ben plsync den aldim card numarini girdiginde weya onayladiginde aninda werio cd-key i) oyunu da guildwars.com dan indirebilirsin. Artik nasil we hangi siteden alacagin sana kalmis.
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kutu hastalıın yoksa plaync çok mantıklı ahanda ben istiyorum dediin andan 3-4 dakka sora oyundasın :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!!
tosunthex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oyunu istanbul içinde almak istiyorsan bir iki yerde satılıyor sanırsam yakında satan yer sayısıda artıcak benim gördüklerim eminönü dogubank yanı prjinal dvd film ve oyun satan bir dükkan var orada vardı birde kadıköy akmar yanında nezih kırtasiyeden bulabilirsin 75 ytl ye satılıyor oyun
eryan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyunu en ucuz nerden temin edebilirim alcam 1 ay sonra cunku[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
elitecop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaşlar ben ko kullanıcısıydım ama k.e. geldi oyun zevkim kaçtı. yeni oyun arıyordum bu sitede buldum fakat bi sorun var :D Guild Wars güzel bişiye benziyo da test etme şansımız yokmu ? yani parayı verip cd-key aldım beyenmedim nolcak :) bi fikriniz varsa söyleyin çok memnun olurum bu arada bu siteyi yeni buldum harbiden içeriği çok iyi hemen ekledim favoriye :p[signature][hline]K.o. Server : ARES IRK : KARUS Char: Mage LvL : 5x Clan : ReaL
zamo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Test etme şansın şu an yok.Belki 1-2 ay içinde bir trial cd-key dağıtılır 3-5 saatlik.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
eryan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 PlayNC de key ne kadar a satılıyor bilen varsa soyleyebilir mi?[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
zamo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://store.plaync.com/home.php?cat=251[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Öne çıkan mesajlar