Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Cz Sorunu Ve +9 item ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence de cz ye np siz girilmesi oldukca mantıksız agırlıklı olarak np kasılması için yapılmış bi bölümde np siz elemanların dolaşılması tamamen sacmalık
ben assasain im 10 kişinin içinden adam aldıgın durumlar oluyo bu tehlikeye np için giriyoz. ko da np oldugunu kesin bildigimiz bu telikeyi göze alıyoduk.adamı alıp öldüğün durumlar oluyo. şimdiyse np yok dalaca ve np almadan ölecez .
böyle iş mi olur ya
Mesaj tarihi:
colony ye KO dan 2 aydır yapılan uygulama ile zaten NP siz girilmiyor
BUG mı var su an? giriliyomu NP siz?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Mesaj tarihi:
Gökten vahiy geldi. CZ ye npsiz girilmicek :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bazen uyanık geçinenler npsi bittiği zaman taşla kalkıyorlar o zaman npsiz gezebiliyorsun k.o da böyleydi k.e geldi sadece 1 saat oynadım sonra dokunmadım oyuna[signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu np siz ler taşla kaldırılanlardan deiller baya baya np leri yok adamların. Kac tanesini kestim hatırlamıyom. adamlarda np yok. umarım bu da bi çeşit bug dır ve umarım daha fazla sürmez.
Bi soru da benden olsun np ler sıfırlanacakmı acep ?
Mesaj tarihi:
bu kadar çok npsizin olması banada taşla kalkma gibi gelmedi
inşallah düzeltirlerde şu oyunu oynancak hale gelir yoksa fazla bir zevk vermiyor oyun sırf bug dolu[signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
  • Yeni Oluştur...