sksala Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Beyler Cz ye np siz girilmesi doğru deil bu düzelcek mi ! Bide +9 int ve +9 hp item kaca satılır ? plz yardım !
Greg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bence de cz ye np siz girilmesi oldukca mantıksız agırlıklı olarak np kasılması için yapılmış bi bölümde np siz elemanların dolaşılması tamamen sacmalık ben assasain im 10 kişinin içinden adam aldıgın durumlar oluyo bu tehlikeye np için giriyoz. ko da np oldugunu kesin bildigimiz bu telikeyi göze alıyoduk.adamı alıp öldüğün durumlar oluyo. şimdiyse np yok dalaca ve np almadan ölecez . böyle iş mi olur ya
w00t Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 colony ye KO dan 2 aydır yapılan uygulama ile zaten NP siz girilmiyor BUG mı var su an? giriliyomu NP siz?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gökten vahiy geldi. CZ ye npsiz girilmicek :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar bazen uyanık geçinenler npsi bittiği zaman taşla kalkıyorlar o zaman npsiz gezebiliyorsun k.o da böyleydi k.e geldi sadece 1 saat oynadım sonra dokunmadım oyuna[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
Greg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar bu np siz ler taşla kaldırılanlardan deiller baya baya np leri yok adamların. Kac tanesini kestim hatırlamıyom. adamlarda np yok. umarım bu da bi çeşit bug dır ve umarım daha fazla sürmez. Bi soru da benden olsun np ler sıfırlanacakmı acep ?
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: KaKsi, 09 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Gökten vahiy geldi. CZ ye npsiz girilmicek :-) :D :D :D[signature][hline]
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu kadar çok npsizin olması banada taşla kalkma gibi gelmedi inşallah düzeltirlerde şu oyunu oynancak hale gelir yoksa fazla bir zevk vermiyor oyun sırf bug dolu[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
Öne çıkan mesajlar