Xaero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 www.kokteylim.com[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bar olayı hakkında =) site güzelmiş saol gecekusu da var arzu edenler için[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Çok güzel bilgiler var,böyle bir sitenin her zaman bilinmesi gerek,bir gün kesinlikle işe yarar,teşekkür ederim.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bar olayını bilememde o kokteyller gözüme hoş göründü cok yaralı bi site
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 alkol cayiz degil zaten...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @Agent_47 bence sataşmak için balonun patlamasını bekle...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 unac namı diger unaccompanied kişisele gidip açtıgım bi topici oku sen ondan sonra balnumun patlamasınımı bekliyim yoksa coktan patlatmışmıyım gör
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahahhaha efsane geri donmus megersem...hemende belli ettin kendini...aman yine bana bulasmada ne yaparsan yap.ama yine sen aynı kafaylasın boyle gidersen yine şutlanırsın.sana tavsiye yinede balonunun patlamasını bekle.hemen baslamıssın insaları terslemeye...insanın içinin once iyi olması lazım.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 güzel,enazından bu konuyla ilgili bilgi veren bisite ekledim arşivime :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar