Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kurması problem değil de, taşıması problem =) Araba ile gelmiyorsan zor valla..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 otobüsle gelcez koyarız aşağı ama istanbul içinde arabası olan birinin biri alması lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 haha iyiymiş ya büyük çadır olayına bir şey diyemem de, paticik tayfasını festivalden önce buluşturup ortak ya da birbirine yakın yerlerde cadır kurmaya ayarlayabiliriz. Kendi çadırıyla gelmek isteyen, yanında arkadaşıyla gelen falan olur vs.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben çadırımı sırtlayıp geleceğim her şekilde. Paticamp güzel olur, ama erken gitmemiz lazım yer bulmak için..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2 eylul aksamı alıncak insanlar oraya zaten 18:00 gibi falan sanırsam o ara gideriz bütün patiler olarak, kimse geç kalmazsa hepimiz yanyana kurarız satış yapmayın ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben o saatlerde orada olmaya çalışırım ama huyumdur geç kalabilirim =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben de geç kalırım normalde ama uzak yoldan gelceğimiz için kalmayız heralde :D ayrıca pek sorun olcağını sanmıyorum öyle yerin buraya gelmeyin gencler patilere ayrıldı burası deriz :D zaten festivale bi hafta kala falan bi site yapıcam ben gelenler oraya ismini fln yazdırcak patilere o kadar yer tutarız ordan :) [Bu mesaj taz tarafından 12 Ağustos 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kadıköyden otobüs falan kalkacaktı, 2 eylülde kalkıyor mu bakarım ama eğer kalkıyorsa uygun bir yerde falan buluşur oradan gideriz ya da bir kişi erkenden gider böyle, çevresi dolmayacak bir yeri doldurur falan=) iyi ayarlamamız lazım yani ne yapacaksak=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi otobüsler kalkıcak evet 2 eylülde bilmiom planlarız bi de bişi sorcam orda duş yeri fln var mı 2-4 eylül hatta 4 ün gecesi de orda yatarsak (bilmiom) 4 gün ordayız yıkanmıcaz mı lan ölürüz kokudan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben tatile gidip geleyim ayarlarız =) Normalde F1'e gelip tekrar gideceğim, ay sonuna kadar yokum; ama gelince dönmeme ihtimalim var, o ara ayarlarız.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 duş yeri vardı galiba 4ün gecesi de kalmaya izin vermiyorlar diye biliyorum, yanlış biliyor da olabilirim kendi cadırı ile gelecekler ve toplu cadır düşünecekler bir ayrılsın bence, ona göre ayarlansın bir şeyler ben kendi çadırımla gelicem walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 toplu çadır dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 toplu derken, büyük yani vardı diye bahsediyordunuz galiba, ordan esinlenip yazdım ben de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tmm beya yaparız bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Korkma Yiğit birşey yapmayız =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla ben kesin söz veremicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 O_o[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ohooo 4'ü gecesi kalınmıyorsa orda ne yapçam ben.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 11.08.2005 "Rock'n Coke 2005'e gösterilen ilgi giderek büyüyor. Kısa sürede tükenen 7000 kamp biletinin ardından, yoğun istek üzerine genişletilen kamp alanı dahilinde satışa sunulan, 3000 kamp bileti tahminlerin de ötesinde bir kaç gün içinde tükendi. Rock'n Coke 2005 için günlük ve kombine bilet satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. Ancak Rock'n Coke'ta kamp şansı Road Trip'e katılacak festivalciler için devam ediyor. Rock'n Coke'a İstanbul dışından katılmanın anahtarı olan Road Trip Ankara İzmir Bursa ve Adana'dan Hezarfen havalimanına gidiş-dönüş organizasyonunu ve kombine+kamp biletini kapsamaktadır. Sınırlı sayıdaki Road Trip biletleri için hemen web sitemizde ilgili bölümü ziyaret edin veya aşağıdaki numarayı arayın ! TEL: 0 (212) 244 00 30"[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 12 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi bundan onceki iki rockn coke gittim ikisindede kapıdan aldık bileti walla biletin bitmesi gibi bi olayla daha karşılaşmadım... ama bu yıl gelemiyorum..:(([signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bir arkadaş şöyle dedi bana: duş yok tuvaletler berbat çakmak sokmak yasak sigara içemiyosun (ben zaten içmiyorum da) vs vs böle büsürü salak şey bu kadar berbat bir organizasyonsa ben satarım biletimi kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 içerde her şey satılıyo dışardan sokmak yasak..duş yok o dogru...tuvaletlerdede sifon sistemi yok ...kim ne yaptıysa aynen orda ama gece vidanjorler cekiyo ...:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ağanın boıku üzerine bok olurmu be![signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 duş yoksa ben satıom bileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eee kampı seven dikenine katlanır ... gerci göl var orda temiz yani...:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar