Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ya beyler bu reklamda şaşı tipli olan beyaz biniyor ya tıra kestirmeyi kaçırdın diyor şoför de gülüyor elini aşağı götürüyor şaşı olanda bağırtırtma beni uşağım diyor neye diyor öyle bağırtırtma diye anlamadım bide zap ı denemiş olan var mı digiturkten iyi mi[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 nedense senin açtığın threadlere kimse yazı yazmıyor gördüğüm kadarıyla.bi siftah yapiim dedim[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bilen yok demekki bak mesela sen bilmiyorsun siftah olsun diye atmışsın gördünmü (: ya zap işte digiturk ün küçük bi paketi çinde mgm fln filan var ayrı bi reciever la sanırm öle bişey vestel bayine git sor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yanlıs anlamıosam orda tır icin konusuo vitesi 2 ye almı ne fln dioya..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 zap ıda soruyo ?[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar