Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaw manner aktif edlmiş diosunuz da ben ne konuda aktif edildiini bilmiorum yani şansımı arttırıo?(mümkünse konu uzamasın kimse msj atmasın konuyu bitirmiyecekse sadece 1 kişi evet yada hyr... diyebilir...)[signature][hline]1.jpg
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 waLLa bende 8xx manner war ama o kdr deneme için bişeLer kestim haLa 240Lık mana pot + 13Lük axe :D[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
Joey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bendede 1111 manner var biraz abyss te nova çalışması yaptım ı ıh faydası yok bi tane bile abyss düşmedi abyss çıksaydı kırmayı bi denicektimde ı ıh :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok kardeş işe yaramıyo aynen ı ıh[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bo forumda konuşulmuştu."Manner puanları karşılığında belli bir para alabiliriz." diye.Bence en iyi yol bu olur.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
MemPhiSs Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi forumda okudugum kadarıyla 1000 manner ı 1m xp yada 1m coins e çevirebiliyomuşuz.yine aynı yerde yazana göre drop rate le manner ın bi alakası yok [Bu mesaj MemPhiSs tarafından 08 Eylül 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1000 mannera 1m exp saçma olur.Belki % hesabı filan vardır.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Jacklee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Vallahi bende sürekli civciv kastım manner oldu 3xxx ama şuana kadar hiç bir işime yaramadı işallah Empire de yarar
SolarTes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Benım manner 2281 empıre a gecmeden once hıcbır farkı yoktu,lakın balmıdır sansmıdır nedır bılemem empıre da 5 abyss kırdım arka arkaya 4 tane chıtın set parcası ıle bır tane crımson robe verdı,ıyı dedım demekkı bosa kastırmamısız 5 tane daha aldım kırdım 3 upgrade scroll 2 tane fullset parcası cıktı ıyıce costum 5 tane daha aldım kırdım 5 ıde rıce cake vs cıktı :)bence mannerle alakası yok tamamen random olarak ayarlanmıs bır olay,son magelerın bu damegesı yuzunden oyundan bayagı sogudugum ıcın 35 m lık abyss aldım sınanay oldu bır tek allaın bırseyı cıkmadı cake lere devam :D,bu mageler boylemı kalıcak bılende varsa allah askına solesın yaff cok moralım bozuldu oyunu bırakıcam :(kımısı bugdır der kımısı asa devre dısı der??saglam bır bılgısı olan varsa bızede soylesın sevınırız yoksa halımız duman gıttı mageler :(
Öne çıkan mesajlar