Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı Bug'lar ve çözüöleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-current Zone.

Bu bug genelde girdiğiniz server dışında başka bir server da Elmorad castlle yada eslanta login yapmaya çalışırsanız oluyor.

Çözüm kolay, son girdiğiniz server a b3 se b3, b2 ise b2 tekrar bağlanın. Giriş yaptıktan sonra Moradona girin sonra istediğiniz server a ordan geçin. Özetle oyundan çıkmadan muhhakkak Moradona gidin.

2-Exp ve Skill point Bug.

Bazen lvl atladığınızda skill pointler gelmiyor. Tek yapmanız gereken oyundan çıkıp tekrar girmek.

Exp. bugda ise inanılmaz miktarda exp kaybediyorsunuz bu durumda sakın OK e basmayın ve oyundan çıkıp tekrar girin.

Onlarca bug dan çözümü olan 2 tanesi, bidiğim kadarıyla diğerlerinin henüz bir çözümü yok.

Umarım işinize yarar.

Ps. Başlık aceleye gelmiş. :)

[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx

[Bu mesaj BlackBox1 tarafından 09 Eylül 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pöff pöff sorma ben bi level düştüm sora diğer level in %2 sine indi düzelmezmi bu ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
onlar sadece bug mesala lvl atladın dielim.ben bi skill kullanıorum canım falan düzelio sonrada %0.40 olunca lvl atlıo adam yani sanmayınki lvl atlamak için %100 olması gerek.bugda çok exp istiyebilir ama aslında aynı çünkü %0.40ta lvl atlıo.ama eğer skillde kullanamıosan mana yok diosa o zaman relog yapman gerek
Mesaj tarihi:
blacbox helal sana kocum beaaA :D 1 gündür giremiordum son girdiğim serverdan girdim oldu hay bu çözümleri bulan aklını sevem snn saolasın :)[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Mesaj tarihi:
Arada up lıyayım ki millet aynı şeyi sorup durmasın.

Ek olarak server ları göremiyorsanız ve tek görünen ares se Ares e girin sonra back yapın. Tüm serverlar görünene kadar devam edin.[signature][hline]----------------
Mesaj tarihi:
said:
BlackBox1, 09 Eylül 2005 09:18 tarihinde demiş ki:
1-current Zone.

Bu bug genelde girdiğiniz server dışında başka bir server da Elmorad castlle yada eslanta login yapmaya çalışırsanız oluyor.

Çözüm kolay, son girdiğiniz server a b3 se b3, b2 ise b2 tekrar bağlanın. Giriş yaptıktan sonra Moradona girin sonra istediğiniz server a ordan geçin. Özetle oyundan çıkmadan muhhakkak Moradona gidin.

2-Exp ve Skill point Bug.

Bazen lvl atladığınızda skill pointler gelmiyor. Tek yapmanız gereken oyundan çıkıp tekrar girmek.

Exp. bugda ise inanılmaz miktarda exp kaybediyorsunuz bu durumda sakın OK e basmayın ve oyundan çıkıp tekrar girin.

Onlarca bug dan çözümü olan 2 tanesi, bidiğim kadarıyla diğerlerinin henüz bir çözümü yok.

Umarım işinize yarar.

Ps. Başlık aceleye gelmiş. :)

Up vakti gelmiş.[signature][hline]----------------
  • Yeni Oluştur...