BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1-current Zone. Bu bug genelde girdiğiniz server dışında başka bir server da Elmorad castlle yada eslanta login yapmaya çalışırsanız oluyor. Çözüm kolay, son girdiğiniz server a b3 se b3, b2 ise b2 tekrar bağlanın. Giriş yaptıktan sonra Moradona girin sonra istediğiniz server a ordan geçin. Özetle oyundan çıkmadan muhhakkak Moradona gidin. 2-Exp ve Skill point Bug. Bazen lvl atladığınızda skill pointler gelmiyor. Tek yapmanız gereken oyundan çıkıp tekrar girmek. Exp. bugda ise inanılmaz miktarda exp kaybediyorsunuz bu durumda sakın OK e basmayın ve oyundan çıkıp tekrar girin. Onlarca bug dan çözümü olan 2 tanesi, bidiğim kadarıyla diğerlerinin henüz bir çözümü yok. Umarım işinize yarar. Ps. Başlık aceleye gelmiş. :) [signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 09 Eylül 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pöff pöff sorma ben bi level düştüm sora diğer level in %2 sine indi düzelmezmi bu ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onlar sadece bug mesala lvl atladın dielim.ben bi skill kullanıorum canım falan düzelio sonrada %0.40 olunca lvl atlıo adam yani sanmayınki lvl atlamak için %100 olması gerek.bugda çok exp istiyebilir ama aslında aynı çünkü %0.40ta lvl atlıo.ama eğer skillde kullanamıosan mana yok diosa o zaman relog yapman gerek
lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 blacbox helal sana kocum beaaA :D 1 gündür giremiordum son girdiğim serverdan girdim oldu hay bu çözümleri bulan aklını sevem snn saolasın :)[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arada up lıyayım ki millet aynı şeyi sorup durmasın. Ek olarak server ları göremiyorsanız ve tek görünen ares se Ares e girin sonra back yapın. Tüm serverlar görünene kadar devam edin.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 karakutubir çok saol yahu[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: BlackBox1, 09 Eylül 2005 09:18 tarihinde demiş ki: 1-current Zone. Bu bug genelde girdiğiniz server dışında başka bir server da Elmorad castlle yada eslanta login yapmaya çalışırsanız oluyor. Çözüm kolay, son girdiğiniz server a b3 se b3, b2 ise b2 tekrar bağlanın. Giriş yaptıktan sonra Moradona girin sonra istediğiniz server a ordan geçin. Özetle oyundan çıkmadan muhhakkak Moradona gidin. 2-Exp ve Skill point Bug. Bazen lvl atladığınızda skill pointler gelmiyor. Tek yapmanız gereken oyundan çıkıp tekrar girmek. Exp. bugda ise inanılmaz miktarda exp kaybediyorsunuz bu durumda sakın OK e basmayın ve oyundan çıkıp tekrar girin. Onlarca bug dan çözümü olan 2 tanesi, bidiğim kadarıyla diğerlerinin henüz bir çözümü yok. Umarım işinize yarar. Ps. Başlık aceleye gelmiş. :) Up vakti gelmiş.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx
Öne çıkan mesajlar