Kronos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sen gidip, rock festivali adı altında düzenlersen.. Offspring, cure ve korn u çağırıp yanına süs olarak cezayı koyarsan.. katlanıcaksın birader.. 1000-2000 tane ceza dinleyen adam korn a da eşlik etti.. Ceza müziği nedir allah aşkına anlamsız saçma sapan şeyler.. Dua edin orda katliam çıkmadığına, Şahsen cezadan nefret eden biri olarak, çullanırdım dayağımıda yerdim o ayrı konu tabiiki.[signature][hline]Andoria Reloaded www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rock'n coke u sevmem.cezayı da sevmiyorum,dinlemiyorum. rock festivaline geçen sefer 50 cent bu seferde ceza yı koyanlarıda selamlıyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben de dinledim cezayı :D rakınkok bi rock festivali değildi... ticari amaçla yapılmış bi organizasyondu, bu gözle bakın ;) ertesi akşam çatır çatır apocalyptica çıktı, o çok sağlamdı ama pamela da çıktı... bi de burn sahnesi vardı.adamların amacı ticari,bu çok açık. club çalan bi rock festivali olabilir mi sizce? millet orda dans edip ortam yapıodu,ceza bunun yanında ne ki...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) [Bu mesaj NightCrawler tarafından 09 Eylül 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Haklısın ticari.Korn gelmiş oraya as olarak.Çoğu Rock zaten.Sen oraya rapçileri de toplarsan hata edersin.Git rap festivali düzenle o zmn.Ceza dan nefret etmem ama oraya yakışmıyor fakat el hareketleri de gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bırak abi çokda güzel oldu. o parmak kaldıran lamerle çok güldüm zaten. anladık rock dinliyoruz ama sanki hayatını rocka göre yöneldiriyorsun da rap e parmak kaldırıyorsun. geçin bu iş leri. Adam çıktı Paşa Paşa söyledi lafınıda koydu. bende rap dinlemedğim halde ve söylediklerinden bi gram bile anlamadığm halde çoğunluk gibi alkışladım. Çünkü adam kendi tarzında iyi ve parmak işraretini hak etmiyor diye düşünüyorum. Ama 50cent tam bir şerefsiz di ona lafım yok. Özellikle Korn o yağmurda içeri girmeyince o şerefsizlerin içeri nasıl kaçtığı geldi aklıma geçen sene tekrar sinir oldum. Not: bütün postları okumadım. Cezanın rockncoke taki bulunmas hakkında 1-2 firkir söylim dedim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: aquila, 09 Eylül 2005 04:57 tarihinde demiş ki: sahne alicaklari bilipte rock dinlemeye geldik biz cezanin isi yok burda demek bence sacma. rock'n coke kulaga his gelen bi isim, rock festivali olarak sunuldugunu gormedim ben. buna pop'n coke veya rap'n coke deseler gene sorun yaratilicak. sonucta bi muzik festivali bu. rock konseri vericez deyip habersizce rapci cikarmadilar sahneye. ilgini ceken biri varsa gider dinlersin, gerisini dinlemezsin, isimlere takilip o oyleydi bole yaptilar demek yanlis... tabi isim degisip genel bisey olursa daha iyi olur, en azindan millet laf etmez. [Bu mesaj aquila tarafından 09 Eylül 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Arkdaş haklı. nerden kaç kişi koparsak diye bakıyorlar. ay aman bu rock festivali rapçi çağıırsak bize kızarlar diye düşünmüyorlar yani.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O zaman ceza alternatif sahnede cıksaydı bizde rahat etseydik. Alternatif sahne cezanın seyircilerine yeterdi rahat rahat[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bence o parmakçılar sırf cezayı sewmediklerinden büle ettiler rock festwalinde repci çıkdı die deil..yani sonucda bu festte bunlarda sahneye çıkacak dendi..izlemeselerdii..bi de o kadar yabancı insan da geldi yabancı medya gruplarından da insanlar wardı,yani sanki parmaklarını üle yapdılar ne oldu yabancılara ufak capda resil olduk sanki:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Ceza-fan.com demiş ki Saat 3 civarında Ceza'nın geldiği haberiyle bizlerde dalgalanmaya başlıyoruz. Bu muhteşem sahnede Ceza'yı görmek bize büyük zevk verecek. Bu arada ismi her nekadar Rock'N Coke olsada bu bir rock festivali değil , eğer öyle olsa geçen senenin ağır topları Iggy Pop (Punk) 50 Cent (Rap) bu sene The Cure (Alternatif) OffSpring (Punk) Burn sahnesinde sabahlara kadar clubber elektronik müzik performansları ve bir sürü diğer örneklendirmelerin festivalde işi olmazdı. Yapımcılarda sadece Rock festivali konseptinde yapmakla bu kadar büyük kitleleri toplayamayacaklarını biliyorlar aslında sadece o değil genel konsept bir müziksevere her türü bir arada dinletip kendi dışındaki tarzlarıda tanıtmak. Sonuçta tek amaçlı insanlar orada yani sadece müzikseverleri doyurmak için bu organizasyon.. saygı göstermeyi öğrenin önce.[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar