Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zonealarm açıkken paticiğe login olamıyorum. giriş yap diyorum aynı sayfayı ekranıma boş olarak geri getiriyo. nedendir? aa bak aklıma geldi bi yerde login problemleri diye bişi vardı. siz burayı cvplayın bende oraya bakiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zonealarm ayarlarına bak, kesin ilgili birşeyler vardır. onlardan "bu olabilir mi acep?" diye sor.. kasıp da zone alarm indirmeyelim. Ek: kesin "trusted zones" tarzı birşey vardır. onu bulmaya çalış.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 08 Eylül 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 var mı başka tavsiyesi olan? bi zonealarm + paticik takılan ben değilimdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 @Eternalus: Bende ZoneAlarm kullanıyorum hiçbir problem yok Görünüm -> Dil Kodlaması -> Otomatik Seç dersen düzelir.. [Bu mesaj Maleboge tarafından 08 Eylül 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hö?[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Normalde böyle birşey olmaması lâzım ya. Allah Allah ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ZAda güvenilir site olarak tanımla paticiği, sorun kalkar ortadan. Tanımlamalarda cookie kabul edilen siteleri belirleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 paticik nekadar güvenilir?[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tmm oldu nefr saol[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Site de firüs var firüs :P :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bendede zonealarm varda ayar fikan kasamam patideyken başka siteye girmiyorum direk "shutdown zonealarm" diyorum dert yok tasa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bendede var zonealarm gayette giriyorum[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: DynamicK, 08 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: paticik nekadar güvenilir? o/ bu kadarrrrr[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar