ReTro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şimdi buslar nuslar nasıl kullanılacak. ıtemlerın sınıflandırması var. birisi açıklarsa ii olucak,çünkü sürekli bişeler patlatıyorum :([signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 itemların altında low class middle class fln yazıyo onlara göre scroll alıp basçan mesela ben 11k lık scrollarla paper mage bot +7 yaptım +7 yapınca middle class yazdı o zmn middle class için olandan aldım yani 110k lık scrollla bastım +8 oldu :-) biraz bal oldu ama güzel oldu +8/15 hp :D[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet dün denedim bir kaç birşey +4 den +5 e geçiremedim bir türlü ,hepside low class dı.O sınıfa göre scroll aldım denedim bir işe yaramadı.Piyasada yeniden bir sürü +8 item türedi bundan kastım +8 stiletto yada +8 wood staff değil.Sharddan ,raptordan,csden bahsediyorum millet ya yine dupe e başladı yada upgrade taktikleri sandığımdan çok ama çok kolay kolay.Upgrade yönetemleri demeyelimde hangi aşamada hangi scroll kullanılmalı diyelim.Bilen varsa anlatsın lütfen. Teşekkürler[signature][hline]
matruska Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 itemin önem derecesine göre sharondaki upg. scroll lardan alın. ben 21 tane wizard stafftan 7 tanesini +7 yaptım. 1 tanesi de +8 oldu. kutu olarak da 1-1-9-8-9-8 sırasını kullandım. (bu bi sistem mi bilmiyorum. kendim uydurdum bu sıralamayı) Not: bu upgrade i 0 manner puanı olan 1 lvl ezik charımla yaptım.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hangi scrollari kullandın sırasi ile?
izmir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bende dun 2 tane deep scart yaktım bırını +4 e basarken bırını +3 e nasıl oldu anlamadım +3 ya :(:(:(:(:(:(:(:(
matruska Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Shaklaban, 09 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: hangi scrollari kullandın sırasi ile? wizardf staff +7 olana kadar low item sınıfına giriyor. 6 tane 10k lık upg. scroll kullandım +7 olana dek. +7 olunca middle class item oldu. onda da 110k lık upg. scroll kullandım.
Öne çıkan mesajlar