LvL atladığın zaman sapıtıyor yeniden Select Character diyip gir düzelicek..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Rebirht, 08 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu sadece bi hurafe den başka bişi dil herkez daha önce ki jo ko( japon knight online) ile karıştırıo
o oyun içersinde solucanlardan +8 itemler çıkıodu
olay bunndan ibaret diğer bi olay da kasılan exp sayısında bi değişiklik yoh benim kastığım exp aynısa 1 lvl civciv in de kastığı aynı eski expdir lütfen bu hurafelere kapılmayalım....
JOP:priest
nick:REbirht
LVL:59 buçuk:P
server :ares
glan:patroit
IRK:allaha şükür insanız....
ya arkadaşım ne hurafesinden bahsediosun ben dedimki oyunda bug mı war ne dedim sen de hemen hurafe diosun lvl 8 olduğumda character kısmında 236bin exp gerekior ayrıca % dolarken de ona göre doluyor ama sonradan anladık bug mış ha bide bu oyun da da çıkıyor +8 itemlar o da ayrı bir bokluk[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
İlk önce arkadaşın sorusuna cevap vereyim;
Arkadaşım o da bir bug. Yakın zamanda düzeltirler. Sen devam et o xp'yi almasanda lvl atlıyorsun zaten. Dün bana da oldu oradan biliyorum. Ayrıca eksiye düşme olayını da tekrardan karakter seçme akranına dönüp oradan kendi adamını seçerek yapabiliyorsun. Böylece sorun hallolmuş oluyor.
Ayrıca solucanlardan +8 item düşüyor doğru ama çok kötü itemlar. Sadece görünüş var ama icraat yok. +6,+7'ler düşüyor onlar daha iyi item'lar. Birde fark ettiniz mi bilmem ama KO'da hiç +6 veya +5 +4 upgrade edilebilir item çıkmıyordu. Dün bana +6 upgrade edilebilir bir item çıktı. Güzel bir değişiklik.
**Son olarak bu küpeleri falan birleştirmeye yarayan scroll'un adı nedir ve nerede satılıyor bilen var mı?(Başka bir topic açmayayım dedim. Bir kaç yerde bu konu geçiyor ama scroll'ün adı yazmıyor.)[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
[Bu mesaj Dexteriyus tarafından 09 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
ya dex arkadaşım neresi güzel ya biz malmıydık 10m para verip +6 wiz aldık bilesydim böyle olacağını beklerdim biraz alırdık elimize +8 wood staffları zaten wizard la bi farkı da yok gibi bişey sanki server yeni açılmış gibi itemler drop oluyor[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
LvL :47 Mage
Np :5x :D
Server:Beramus
Siteyi bir süredir takip ediyorsan zaten konuşulmuştu K.E. geldiğinde fiyatlarda sorun yaşarsınız siye. Bu yüzden yakın zamanda fazla para ödeyerek birşey almayayın diye. Neyse herşey zamanla oturacak birazcık zaman.[signature][hline]Server: Diez1
Öne çıkan mesajlar
Jabba
Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
OogieBoogie
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
İş : Post Kasmak (!)....
slickers
ya arkadaşım ne hurafesinden bahsediosun ben dedimki oyunda bug mı war ne dedim sen de hemen hurafe diosun lvl 8 olduğumda character kısmında 236bin exp gerekior ayrıca % dolarken de ona göre doluyor ama sonradan anladık bug mış ha bide bu oyun da da çıkıyor +8 itemlar o da ayrı bir bokluk[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
by_hacker_warwas
VisuaL_TR
siz manyamışsınız.. Başka bişey demiyorum...[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez
İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
slickers
VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez
İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Kral_
Dexteriyus
Arkadaşım o da bir bug. Yakın zamanda düzeltirler. Sen devam et o xp'yi almasanda lvl atlıyorsun zaten. Dün bana da oldu oradan biliyorum. Ayrıca eksiye düşme olayını da tekrardan karakter seçme akranına dönüp oradan kendi adamını seçerek yapabiliyorsun. Böylece sorun hallolmuş oluyor.
Ayrıca solucanlardan +8 item düşüyor doğru ama çok kötü itemlar. Sadece görünüş var ama icraat yok. +6,+7'ler düşüyor onlar daha iyi item'lar. Birde fark ettiniz mi bilmem ama KO'da hiç +6 veya +5 +4 upgrade edilebilir item çıkmıyordu. Dün bana +6 upgrade edilebilir bir item çıktı. Güzel bir değişiklik.
**Son olarak bu küpeleri falan birleştirmeye yarayan scroll'un adı nedir ve nerede satılıyor bilen var mı?(Başka bir topic açmayayım dedim. Bir kaç yerde bu konu geçiyor ama scroll'ün adı yazmıyor.)[signature][hline]Server: Diez1
[Bu mesaj Dexteriyus tarafından 09 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
slickers
Server:Beramus
semchi
Dexteriyus
slickers