LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir kaç sorum olacaktı da! 1.Reserve birlikleri ve stratejik deployment ne işe yarıyor? 2.Nükleer araştırmaların hepsini yaptım nükleer bombayı nasıl yapacağım, ve nasıl kullanacağım? 3.Naval Bomber'ın diğer bombordıman uçaklarından ne farkı var? 4.Inceptor ile Fighter'ın farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nukleer bomba icin sanirim level 10 reaktorun olmasi lazim.. ya da oyle birseydi..[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya bu arada ben bu oyunu uzun bir sure oynadim, acmadi bir turlu. fazla micro ekonomi yaptirtiyor cileden cikartiyor... Civ 4 u 4 gozle bekliyorum[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Strategic deployment Garrison birlikleri gibi birimleri başka provincelere aktarmaya yarıyor, Naval bomberlar bildğim kadarıyla gemilere karşı güçlü,(yinede uçak konusunda uzman değilim :P) Nükleer bombalar için reactor kurman lasım ardından bir nuke a sahip olduğunda onu daha önceden ürettiğin füzelere attach edip hedefe yollayabilirsin, Bu arada bir ara bir cafede buluşup LANdan bi hoi 2 atsak?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: preas, 08 Eylül 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Bu arada bir ara bir cafede buluşup LANdan bi hoi 2 atsak? Öah 10 gün çıkmaman lazım.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hehe evet sabahın köründe girer gece save alıp çıkarız :P[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: LordOfBlood, 08 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Bir kaç sorum olacaktı da! 1.Reserve birlikleri ve stratejik deployment ne işe yarıyor? 2.Nükleer araştırmaların hepsini yaptım nükleer bombayı nasıl yapacağım, ve nasıl kullanacağım? 3.Naval Bomber'ın diğer bombordıman uçaklarından ne farkı var? 4.Inceptor ile Fighter'ın farkı nedir? 1. strategic deployment olayı birlikleri bi yerden başka bir yere taşımaya yarıyor.mesela berlindeki ordunu deploy ediyosun, sonra rus cephesinde redeploy ediyosun. 2. eğer secret projects kısmında nuke çıktıysa ve o araştırmaları tamamladıysan, birim üretilen pencerede nuke olması lazım, ordan üretiyosun.sonra v1 veya v2 yada nükleer bomba taşıyabilen uçaklara entegre edip yolluyosun istediğin yere. 3.naval bomber gemileri yada deniz altıları bombalamak için. 4.interceptor kısa mesafe için.ayrıca daha ucuz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar