erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar galba haclnedim çünkü ben lvl atlamıştım.girdim karşınızdakini dc etmek istermisiniz yazdı ok dedim girdim.sonra bi baktım adamım lvl düşmü.doum tarihinide bilmiorum.of ya yazık bana ya en yüksek lvlım 45di o da gitti ya:(:(:(
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bugtur o bug eğer doğum tarihini bilmiyosan devam etme zaten kasmaya yeni bi ıd al kendine diez serverına gle ben sana level 40 a kadar yardım ederim .[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 findor bana msn adresini versene ordan daha ii iletişim kurarız
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pmden kullanıcı adını ver doğum tarihini vereyim sana
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: gonozom, 09 Eylül 2005 11:16 tarihinde demiş ki: pmden kullanıcı adını ver doğum tarihini vereyim sana hö ? nasıl olcak bu ?[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sen nası olcağını söle belki sende beni hacklicen şifreyi alcan allah allah
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu gonozomu gözüm tutmadı ;)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O hack değildir sadece bugdır oyunda ilginç bauglar var mesela ben vokerdim attack warrior oldum ve skilleri sıfırlattıktan sonra bi süre oynadım ve çıktım tekrar oyuna girdiğimde provoke skilini halen durduğunu gördüm ve kullanabiliyorum ama açık değil :) biraz oyun garip oldu
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 e olm napim gözüm tutmadı
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gonozom kimsin?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Öne çıkan mesajlar