jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 defans skili bir arttiginda ne kadar dmg absorbe ediyor. weapon skili bir arttiginda ne kadar dmg vurma artiyor. tesekkurler iyigunler :P[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Defans, karşı tarafın %crit'ini düşürüyor. 1 defans = 0.04% crit şansınımı düşürüyordu neydi hatırlayamadım şimdi..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 simdi 39 kisi okumuz qui haric kimsede tik yok anlasilan benim gibi bilmiyonuz :)))[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 wpn skill senin hit şansını arttırır.1 wpn skill %0.04 hit verir. defence skill düşmandan aldığın dmg ve crit i azaltır.1 defence skill %0.04 dmg alımını azaltır.crit in kaç olduğunu bilmiyorum ama %0.01-02 gibi düşük seyir bi sayıdır tahminim.ğ edit:ayrıca bu dmg alımı,crit alımı ve hit yüzdesi karşı player ın lvl ı senle ayn ise geçerlidir.senden düşükse artar,yüksekse azalır bu özellikler.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 08 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tesekkur ederim kardesim[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 soruda sorduğun şekilde defans aldığın damage i doğrudan azaltmıyor sanırım. dolaylı yoldan azaltıyor.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Basarili bir vurustan aldigin hasari sadece Armor azaltir, defans azaltmaz. Defans sana yapilan atak girisimlerinin basarisiz (miss) olmasina ve sana vurulan basarili darbelerin critical veya crushing olmasini önlemeye yarar. 1 def puani 0.04% düsürür crit yeme ihtimalini. 450-460 def civarina gelince immune to crite yakin bir duruma gelirsin yani. Defansin fazlaysa daha az basarili vurus yiyeceginden dolayli yoldan sana yapilan hasar da azalir. Ama direk etkisi yoktur bu hasara.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Eylül 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hazır soru ortamı varken ben de sorayım crushing , glancing ; nedir bunlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 crushing , mobun levelı playerdan fazlaysa normalden fazla vurmasını sağlar mobun. aynı şekilde yüksek level moblara siz de glancing vurursunuz normal vuruşunuzdan daha az. 425 yada 430 defense olunca crit vurulmuyor diye hatırlıyorum.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 crushing 1.5 kat fazla damage glancing ne bilmiyorum defans 500 de olsa crit yeme şansı hep vardır ama 0a gider bu şans ayrıca defans parry dodge ve block şansını artırır[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar