Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skiller hakkinda iki soru

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

wpn skill senin hit şansını arttırır.1 wpn skill %0.04 hit verir.
defence skill düşmandan aldığın dmg ve crit i azaltır.1 defence skill %0.04 dmg alımını azaltır.crit in kaç olduğunu bilmiyorum ama %0.01-02 gibi düşük seyir bi sayıdır tahminim.ğ

edit:ayrıca bu dmg alımı,crit alımı ve hit yüzdesi karşı player ın lvl ı senle ayn ise geçerlidir.senden düşükse artar,yüksekse azalır bu özellikler.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 08 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Basarili bir vurustan aldigin hasari sadece Armor azaltir, defans azaltmaz.

Defans sana yapilan atak girisimlerinin basarisiz (miss) olmasina ve sana vurulan basarili darbelerin critical veya crushing olmasini önlemeye yarar. 1 def puani 0.04% düsürür crit yeme ihtimalini. 450-460 def civarina gelince immune to crite yakin bir duruma gelirsin yani.

Defansin fazlaysa daha az basarili vurus yiyeceginden dolayli yoldan sana yapilan hasar da azalir. Ama direk etkisi yoktur bu hasara.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Eylül 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

crushing , mobun levelı playerdan fazlaysa normalden fazla vurmasını sağlar mobun. aynı şekilde yüksek level moblara siz de glancing vurursunuz normal vuruşunuzdan daha az. 425 yada 430 defense olunca crit vurulmuyor diye hatırlıyorum.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

crushing 1.5 kat fazla damage
glancing ne bilmiyorum

defans 500 de olsa crit yeme şansı hep vardır ama 0a gider bu şans

ayrıca defans parry dodge ve block şansını artırır[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...