Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evt baslıktanda anlasıldıgı gıbı oyunun turkce yamasını arıyorum.yardım edersenız sevınırız[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Oyundaki diyaloglar çok uzun.Türkçe yaması olduğunu sanmıyorum.Ayrıca, www.google.com[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nası ya.artık her oyunu türkçeye çeviren bi ekip falanmı var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyi fikir aslında ha.ama satman lazım yoksa gereksiz iş eheeh[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oha binlerce diyalog var oyunda. herbirini çevirmek için ya obsidian'da çalışmak, ya da deli olmak lazım.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok yok kesin deli olmak lazım[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bunu yapana 50 bin lira verecem[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 50 bin ytl güzel para valla :P[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar