Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o değilde bu meslek liseleri imamlar vs. artık yapamıcaklar matematik sorularını..trigonometri vs. yi...sözellerde yapamıcaklar..gayet iyi oldu..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İlk bölümde yapıcaz da ikinci bölüm bizi alakadar etmioo:D bence de gayet ii oldu ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 paso ikinci bölüme kasmak lazım , hayat karartır. :/ türev , integral , pff.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yok olm çalışan yapıcak bu kadar basit...çok çalışan(ben) kazanıcak işte..diyorum zaten 1. belli ikinci kim merak ediyorum..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben öss'ye 2000'de girdim, görüyorum ki değişen tek şey puan sistemi, başka herşey aynı a.q. ya. Allah sabır versin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Saolasınnnn[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çalışın çalışın sonra ah keşke yine lise 3 un başında olsaydım dersiniz bide salak gibi spor yapmayın fazşa basket oynamayın futbol oynamayın bana bişey olmaz demeyin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Futbol basket yasak tmm peki(gerçi normalde de yapmıorum ;) ) pek zor olmasa gerek bu yasaklara uymak :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla kafam çok rahat..giricem kazanıcam abi :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İşallah Abii ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: valla kafam çok rahat..giricem kazanıcam abi :-) Yavaş kazan sen git modada iç anca ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende üni.deyim ama bu sene tekrar girecem sınava. Daha iyi bi yer olursa geçiş yapacam. Biraz kimya ve biyoloji çaılışmam lazım.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: valla kafam çok rahat..giricem kazanıcam abi :-) hepberaber ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yahu söylüyorum , o adamı fazla büyütmeyin , herşeyi abartı onun. :9 giricek ortadirek bi üniversiteye işte.tabi işallah über süper yerlere girer de pek sanmam. :) ben de giriyim istanbul edebiyat'a yitır o.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla calismaktan cok stress onemli benim kuzenim acayip caliskan bir kız okul/ilce birincisi oldu fln süper bisi yani sinavda heyecanlanmis bildigi sorularida yapamamis genede güzel puan yapti ama istedigi yere giremedi suan kafasini duvarlara vuruyor 180 sorurun 180 inide yapardim fln diye bende mezun olarak bu sene girecem 11 ekimde basliyo dersaneler o zmn baslicam bende ders calismaya ztn gecen seneden biraz tecrübem var ilk zmnlarda cok kasmadan düzenli olarak calisip son 3-4 ay hayvan gibi calisirsan bu is oluyo test edildi onaylandi:) tabi bu kisiden kisiye degisir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kısacası kendinizi sıkmayın bu kadar iste stress yaparsaniz yukarda anlattigim gibi oluyor süper calissanizda sonuc kotu olabiliyor ve bu engellenemiyor son 1 hafta kala kendi kendine terapi yapmaylada olmuyo:) en basindan rahat olacaksin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ewet katılıorum sıkmak sters yapmak en büyük hata.allahtan benim öle bi sıkıntım yok motivem ii bu konuda ;)umarım herkesin ii olur çünkü çok çok önemli :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sabahtan akşama kadar şirkette takılıp, 3 te şirketten çıkıp akşam 9 a akdar ünide takılmak daha zor olacak herhalde benim için üniye hazırlanmaktan... Sınava girecek herkese başarılar =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şöle söyleyim sabahtan 2 ye kadar iş sonra çıkıp dershaneye gidip 7 ye kadar ders çalışıp 2 saat yol çekip ewe varıp bi de test çözerek ya da bu temponun tam tersi ile üniye hazırlanmak sanırım ünide okumaktan daha zordurr...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ünide okumak öss ye hazırlanmaktan daha zor. Üniye hazırlanmanın zor yanı, üniye girip giremeyeceğim stresi. 2 ye kadar işe gidiyorsun işin zor valla... Bana asıl koyan şey, hep gezmeye severek geldiğim taksimin artık bana cazip gelmemesi...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ewet hem de nası...ama alışmak ve kabullenmek zorundayım çnkü okul zamanı 3 gün staj 2 gün okul 2 gün dershane yapıcam :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hehhh.. Allah yardımcınız olsun valla.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 off hala error veriyo onla uğraşıyorum :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yaz gunude dersaneye gitmek ayrı bir işgence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben seviyorum dershaneyi ya , hocalar filan iyi , konular zevkli. cicim ayları hesabı. :9 bi de çıkışta arkadaşlarla bi yerlerde oturmak...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar