Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares de neden kekuri ring e talep artti??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadslar millet alay etmio kekuri ring fiatlari acayip artti neden acaba abgiranlar 10gb felan dio..acaba upgrade edilofelanmi ondan dolayimi ??
Mesaj tarihi:
said:
Kaladze, 08 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
nasıl edilio upgrade 3 tane bulupdamı?

eet 3 tane kekuri ring +1 oluyor
+2 için 3 tane +1
+3 için 3 tane +2
.
.
.en son +5 e kadar olabiliyor.....[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................
Mesaj tarihi:
+1 icin 3 adet KeKuri
+2 icin 3 adet +1 KeKuri
+3 icin 3 adet +2 KeKuri gerekiyor

ben 4 adet +2 KeKuri yaptım %100 oldu bundan sonra +3 icin %100 diyenler var fikri olan?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Mesaj tarihi:
Abi denemen lasım bisde +3 var kekuri ring betada 1 tane yaptıq :D ama yanarmı bilmiorum bas gitsin[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
takıların statları neye göre artıyor? mesela +1 kekuri ringde duydugum kadarıyla 10 dex 16 şar resist varmış. her +1 2 stat 1 resist şeklinde mi etkiliyor?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
+3 KeKuri ring
oldu ve yanmadı soliyim neleri var ;

def 6
dex bonus 14 (OMG) :D
resist flame 18
ress glac 18
ress light 18[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Mesaj tarihi:
Arkadaslar +5 kekuri ringde ne var tam bilmiorumda..Bana +5 kekuri ring getirene 1 tane darkvane +0 1 dene enionbow+0 ve ib+0 vercem simdiden duyurulur....buarada bilen +5 kekurinin özelliklerini pls yazsin..
Mesaj tarihi:
abijim ilk önce bu takılar aynı türden olmalı orayı geçelim.Şimdi şu magic anvil e bir tane yeni opsiyon eklenmiş.Bu da 'Companding Accesories' adlı opsiyon burada sol tarafta yine scroll var ortada da up yapcağınız (3 tane olmak kosuluyla)takıları koyacağımız yer.Daha sonra charon adlı cadıdan 2. sayfada idi sanırım 'companding accesories scroll' var bunu da alıyorsun.daha sonra gidin magic anvile koyuyon scrollu yiyosa koyuyorsun 3 tane kekuriyi ve ok a basıyorsun hadi rast gele...
  • Yeni Oluştur...