guide25 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak için 45 gün beklenecek. Cihazlar, TK tarafından oluşturulacak bilgi ve ihbar merkezlerinde 5 YTL karşılığında kayıt altına alınacak. Merkezler belirlendiğinde web sitemizden öğrenebileceksiniz. Çalıntı veya kaçak cep telefonlarına ilişkin yasal düzenleme Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cep telefonlarında bulunan IMEI numarası kayıtlı olmayan son kullanıcıların kayıt altına alınması ile ilgili düzenleme 45 gün içinde oluşturulacak. Bu süre içerisinde kaçak telefon girişlerinin artabileceği uyarısında bulunan uzmanlar, gümrüklerde önlemlerin artırılması gerektiğini dile getiriyor. IMEI numarası kayıtlı olmayan, yani telefonları kaçak veya çalıntı olan cep telefonlarını kayıt altına almak için Telekomünikasyon Kurumu (TK) bir düzenleme hazırlığında. Yasaya göre 45 gün içerisinde yapılacak düzenleme ile Kurum, bilgi ve ihbar merkezi kuracak veya kurdurtacak. Cep telefonu kayıtlı olmayan kullanıcılar bilgi ve ihbar merkezilerine gelerek bir kereye mahsus olmak üzere 5 YTL karşılığında cihazlarını kayıtlı hale getirecekler. Tahsil edilen kayıt ücreti, her bir cihaz için SMS gönderilmesi ve kopyalanmış cihazların IMEI numaralarının düzeltilmesi gibi masraflarından oluşan hizmet bedeli karşılığı olarak bir YTL düşülerek, kalan miktar CEIR ile bilgi ve ihbar merkezi payı olarak kullanılmak üzere, TK hesaplarına aktarılacak. İMEI NUMARALARINI KONTROL ETMEK İÇİN:http://imei.tk.gov.tr/ İMEI NUMARANIZA BAKMAK İÇİN:*#06# Yİ tuşlayınız not:imei adresinizi yazarken aradaki boşlukları ve / işaretlerini kullanmayınız. bir imei adresi 15 rakamdan oluşmaktadır....[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Oley. Benimki kayıtlı :) [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benimki deil eyvah[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 e benimkide kayıtlı deil! nolacak simdi napacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mesela yurtdisindan telefon aldim turkiyede kullandim o zaman ne olcak kayitlarina gececekmi telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yazıyı tam okursanız yazıyo. Arkadaş demiş ki; Cep telefonu kayıtlı olmayan kullanıcılar bilgi ve ihbar merkezilerine gelerek bir kereye mahsus olmak üzere 5 YTL karşılığında cihazlarını kayıtlı hale getirecekler.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu haberin tam linki nerde var?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: CaNNi, 08 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Yazıyı tam okursanız yazıyo. Arkadaş demiş ki; Cep telefonu kayıtlı olmayan kullanıcılar bilgi ve ihbar merkezilerine gelerek bir kereye mahsus olmak üzere 5 YTL karşılığında cihazlarını kayıtlı hale getirecekler. Yaziyi okudum ben yurt disindan alinan telefonlar kayit altina aliniyormu diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar