kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu eşkiyada elemanlar bara girince bi amcam şarkı soyluo onun adını bilen varmı[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz.....
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bak buraya.. açmışlar şöle bi müzik wardı diye ..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 buldum Karanlığın içinden miş[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz.....
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kim söylüo peki ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kuzu aga link versene bende indirem.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla cok ortaya olacak cunku anlatılan sahneyi cıkaramadım ama o filmin tum muzikleri erkan ogur'a aitt..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Link vercek yokmu yahu.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ugur yucel soylemiyo mu o sarkiyi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 +O sahnede cem köksalı gördüm sanki sahnede ya..[signature][hline]Gerekli $eyler
Öne çıkan mesajlar