BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu virüsün sistemime bulaşmaını nasıl egelleye bilirim? format attım formattan sorna bulasşmış bütün setupları vs sildim ama hâlâ geliyor.. zone alarma rağmen geliyor.. bitfendera rağmen geliyor.. yok ben pek rahatsız olmuyorum ama bitfender bir virüs taraması yapıyor öldürüyor kurulu dosyaları hoop yeniden kurmak gerekliyor.. böyle pislik nalet bir şey bu hiç bulaşmasın istiyorum[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 virüs programı kullan? av guard mesela?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Güvenli kipte pc ye virüs taraması yaptırırsan düzelebilir. F-Prot la taratırsan güvenli kipteyken daha bi etkili olabilir, her zaman f-prot la taratırım iyi sonuç veriyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 allah belasını versin o virüsün yedi benim tüm exelerimi, aslında removal toolu varmış ama bilmiyodum boşuna silmiş oldum onca şeyi :)[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 guvenli kipte stinger ile tarattır kesin sonuc alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iste bahsetigim virus bu son gunlerde herkezde var babacum bende bile kurtulamiorum nortona soledim bakalim[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yeni bir virüs değil ama epey belalı. Bilindik bir çok anti-virüs bu merete karşı çözüm olamamakta ne yazık ki. Linkte verdiğim ufak program oldukça işinize yarayacaktır. Uzun zaman norton fanatiği olan biri olarak pek güvenmeyin demedende geçemeyeceğim.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet bende nortondan ümidimi uzun süre önce kesmiştim.. bidfender dediğim gibi buluyor yok ediyor ama arada bizim dosyaları da hacamat ediyor :) ya bir de nedir bu virüsün zararı? bende en fazla dosya imgelerinin bir birine karıltırdı (mesela .psd uzantılı doyaral birer setup veya winamp dosyası gibi göründü bir süre)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: WebDeveloper, 08 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html bunu kullanıyorum şu anda umarım bir daha gelmez.. yoksa gelir mi? bir de svchost dosyasını da sildi bakalım olamdı formaaat diye bağırarak bi format daha çakarım.. ama setupları bulmak lazım teker teker bir de nasıl bulaşıyor bu meret? neredne geliyor oraları sınırlandırayım bari.. güvenlik olarak zoen alarm anti virüs için bitfender spyware için ad-aware se kullanmaktayım[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O sildidiği svchost Sürücü:Windows altında bulunan. Virüsün kendisi yani. Yaklaşık 36k kadar olsa gerek. Onu sildikten sonra pek derdin kalmıyor. Bir kaç defa taratmak kesin çözüme giden yegane yol :) Kesin kurtulmanın yolu yok fln yazıyordu bir kaç yerde ama ben kurtulmuştum.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar