Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Şu internetteki java applicationları açmakta sorun yaşıyorum. hatta öyle ki açamıyorum da. browserım java desteklemiyomuşmuş. neden olduğu konusunda herhangi bi bilgisi olan varsa yardımlarını rica etmekteyim, yalvarmaktayım. acep har vurup harman savururken gereken dosyalara bi zarar mı verdim? (lazımsa söyliyim şimdiden windows 2000 kullanmaktayım)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 java.sun.com a gidip java seysini cek[hline]wastiee
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 win2k için java VM var diye biliom. Service Pack2 de olması lazm. java.sun.com da sorununu çözer tabi.[hline]This Cat Scratches Free.
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 burdan http://www.softwarepatch.com/windows/javavm.html[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Öne çıkan mesajlar