tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu ne lan patide hergun biri birilerine aşık oluyo ! beni deprosyona sokmayın bea[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aşk kötü..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cokkk kotu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: asas, 07 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Gecer demeyın bana operım... Gecer...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çekingenlik kötü şey ben bunu öğrendim "en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir." bu söz gerçektende doğru... içinde kalacağına içinde patlasın.. unutmak daha kolay olur aklında soru işareti kalmaz(yalan!!)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 daha 16 yaşında aşk acısı muhabetlerin de isen ooooo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyi de bunun yaşla pek bi alakasını göremiyorum.asıl bu dönemde çekilir acısı.malum ergenlik.her türlü bunalım geçirlio.ben oldum siz olmayın üzül üzül üzülüosun hep pfff offf[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 senın şimdi kalp var sana ne desek toz pempe gorunur zaten boşver sen[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 saçma sapan konuşmayın ya 16 yaş tam lise yaşı aşık olcak insan 15 inde de olur hatta hormonları erken şoolmuşsa 14ünde bile olabilir[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya tabi olur 10 yaşındada olur 70 yaşındaad olur aşk güselde bole bu yaşlarda mecnun durumları agır kacar onu diom yokda tabi her yaşta aşık olunur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Her yaşta farklı olur ama.. 10 yaşında yaşadıın ayrı atıorum 25-30 lu yaşlarda ayrı olur saf olmassın..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 10 yaşındaki daha çok koyar. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: dufrasne, 08 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki: 16 ya$ına kadar iki kere a$ık olunabileceğine inanmıyorum.. 16 yasındayım ve ıkı kez asık oldum ..Hoslanmayı sayıyorsan bır suru vardır ama gercekten kısılıgını sevdıgım asık oldugum 2. kısı bu kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu durumun aynisi bendede oluyo walla igrenç bişi[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende çekdim zamanında hemde nasıı.ama walla geçio bea sonra düşünüon gülüon falan güsel şeler bunlar[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben ilk kez 18 yaşımda aşık olmuştu (hoşlanmaktan bahsetmiyorum o ayrı bi şey insan elmadanda hoşlanabilir) yani daha öncesi hoşlanmaktır 2 haftada unutulur kafaya takılcak bi şey değildir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende ilk geçen sene aşık olmuştum ... Dostum git konuş bence kızla .. Ama sakın çok üstüne gitme .. ve Soğuk davranma .. Sıcak davran,ufak espriler falan yaparak konuş mimik,jestler falan .. gerçekten bişi kaybetmezsin .. Çok rahatlamış olursun hem ..o da senle tanıştığına memnun oluyor sonradan inan bana .. (Kendimden biliorum) Bu arada dikkat ettimde Kalpler çoğalmaya başladı patide .. Ne güzel kız arkadaşları bile patiye girior,çok güzel bişi bu ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar