Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan ben fena asıgım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de bunun yaşla pek bi alakasını göremiyorum.asıl bu dönemde çekilir acısı.malum ergenlik.her türlü bunalım geçirlio.ben oldum siz olmayın üzül üzül üzülüosun hep pfff offf[signature][hline]love is the funeral of hearts
Mesaj tarihi:
saçma sapan konuşmayın ya 16 yaş tam lise yaşı aşık olcak insan 15 inde de olur hatta hormonları erken şoolmuşsa 14ünde bile olabilir[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
ya tabi olur 10 yaşındada olur 70 yaşındaad olur aşk güselde bole bu yaşlarda mecnun durumları agır kacar onu diom yokda tabi her yaşta aşık olunur[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
Her yaşta farklı olur ama.. 10 yaşında yaşadıın ayrı atıorum 25-30 lu yaşlarda ayrı olur saf olmassın..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 08 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
16 ya$ına kadar iki kere a$ık olunabileceğine inanmıyorum..

16 yasındayım ve ıkı kez asık oldum ..Hoslanmayı sayıyorsan bır suru vardır ama gercekten kısılıgını sevdıgım asık oldugum 2. kısı bu kız..
Mesaj tarihi:
ben ilk kez 18 yaşımda aşık olmuştu (hoşlanmaktan bahsetmiyorum o ayrı bi şey insan elmadanda hoşlanabilir) yani daha öncesi hoşlanmaktır 2 haftada unutulur kafaya takılcak bi şey değildir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende ilk geçen sene aşık olmuştum ... Dostum git konuş bence kızla .. Ama sakın çok üstüne gitme .. ve Soğuk davranma .. Sıcak davran,ufak espriler falan yaparak konuş mimik,jestler falan .. gerçekten bişi kaybetmezsin .. Çok rahatlamış olursun hem ..o da senle tanıştığına memnun oluyor sonradan inan bana .. (Kendimden biliorum)

Bu arada dikkat ettimde Kalpler çoğalmaya başladı patide .. Ne güzel kız arkadaşları bile patiye girior,çok güzel bişi bu ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
  • Yeni Oluştur...