Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göbek eritme tavsiyeleri?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Üzerinize afiyet şöyle bi helalinden 3 kilo fazlam var da. Kısa zamanda eritmek istiyorum. Böyle göbeğim yeni yeni çıkıntı oluşturmaya başladı, ben hep çok zayıftım küçüklüğümden beri, şimdi moralimi bozdu bu göbek.

ne yapmalıyım sizce? kısa sürede olsun istiyorum. tüm gün boşum.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yediklerine de dikkat edersen kolayca kilo werebilirsin..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

badiye başla
direkt olarak kasa çevir, hap map stereoid kullanma tabi
badi de değil aslında body o
neyse
body de yapma direkt fitness a gir
ilk hafta ölürsün
3 kiloyuda max 2 haftada veririsin
2 haftada nsonra eğlence olur, sağlıklı yaşadığının farkına varırsın işin gücün olmazsa sıkılmadan gidersin sürekli, dinç ve güçlü bir bünyen olur
hayranlıkla bakarım sana sonra[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kasa çevirmek istemiyorum aslında. şu anki haliyle kasa çevirirsem, çok aptal bi görüntü olur heralde :)

yürüyüş fikri hoşuma gitti aslında. onu yaparım. yakında mekan da var.

yediklerime dikkat etmem lazım derken, nasıl dikkat etmek? az yemek mi yoksa yemeğin türü mü ?[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yemeğin türü mesela yağlı şeylerden kaçın karbonhidratı azalt

sebze ve meyve tüket bolca iki gün sebze bir gün et ye

gece yemek yeme
sabah kahvaltısını düzgün yap (ki öğle yemeğine kadar abur cubur yeme)[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede aynen vücütta bi bok yok hepsi göbekte ama şimdi biraz erittim. Bilg başında yemek yememk lzm. Özellicle ben çok cola fln içiom + abur cuburu kesmek lzm. Body ye gitmeye üşeniorum batteri ve küreğe başlıcam eh artık erisin :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

kafayımı yediniz bea , kilo verilirmi , ben almak için can atıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek cipstir, çerezdir falan sevmiyorum zaten. baya iştahlıyım ama. demin oturdum 5 yumurta kırdım kendime mesela. yok . bi düzene sokucaz artık. erken kalkıp adam akıllı kahvaltıyla başlamak lazım hakkaten.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatte 5 yumurta yersen 3 kilo değil yakında 20 kilo fazlan olur :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende kilo almaya çalışyıorum sistmeim de şu..
eve bir adet çok amaçlı bench press sehpası koydum ağırlık vs aldım düzenli olarak daha nce fgittiğim salondan bana yazılan programı uyguluyorum

vücut çalıştıkça acıkıyor susuyor. antreman sırasında su tüketiyorum antremandna sonra da oturup tabak tabak yemek yiyorum.. geçen sefer 3 ayda 5 kilo almıştım ki düzensiz bir programlaydı şimdi üzenli bir programla yaklaşık 10 kilo almayı hedefledim

antremandna sorna mutlaka protein (et) ve karbonhidrat (makarna, pilav) tüketiyorum bnun yanında içine protein tozu katılmış muzlu süt. aynı proteinli muzlu sğütü içinde daha az toz olacak şekilde yatmadan önce de içiyorum..

şu anda 55 kiloyum daha dğün başladım düzenli olarak çalışmaya not tutuyorum hedefim 2 ayda 4 kilo ki 6 ayda forma gireyim..

hoş geçen sefer de aldığım kiloları zehirlenince bir gecede kaybettim yani sağlığına da çok dikakt etmen gerekiyor

arada sebze ve meyveyi eksik etme mutlaka onalrı da tüket ne de olsa hep katı hep katı bu sefer sindirim sistemin iptal olur[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

5 yumurta yiyorsan da sadece birinin sarısını ye sarının falası gereksiz kolestrole nedne olur sıskacık herifim (56-57 kilom) bende bile kolestrol çıakiblir..

zaten 3 yumurta yeter ben sabahları 2 yumurta yiyorum sadece birinin sarısını yiyorum[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

protein tozlarıdna da dikkat et ucuz olanların içeriğine bak "soya proteini" veya "modifiye soya" vs yazanları alma onlar uzun vadede kansere çevirebilir direk doğal olan ürünleri kullan ki onalrda da zaten yumurtanın beyazı kullanılır ve biraz pahalı olur mesela GNC marka ürünler her türlü onaylıdır biraz daha çalışayım kaslar açıldsın hamlık geçsin direk bu firmanın ürünlerinden alacağım şu 5 kiloluk var işte o bana bi 5 ay yeter ehe[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...