vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir videoda görmüştüm bir rogue mesela elemana critical vuruyor orda Critical! yazıyodu ben böyle birşeye rastlamadım.Acaba bu bir modmu yoksa zaten çıkıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Scrolling Combat Text v3.1[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 titan critline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya ben bişi sölicem bole herkez abi su var bu var fln dio wow_ui_mod_ix_recompilation_v1[1].6_beta_02 ben cursed den bunu indirdim yine paticikten biri sölemişti zamanında sanırım insomniax diyorlar :D walla millet ne dediyse bunun içinde vardı tavsiye ediyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Verdiğin programı indirdim sağolasın ama biraz kafam karıştı. Ayar menüsündeki bütün seçenekler kendimizinkinimi gösteriyor? Mesela dodge , miss , parry , block bu seçenekleri açtığımızda kendi yaptığımız parry block vs. mi gözüküyor yoksa rakibimizin yaptığı parry block mu gözüküyor? Critical olayını otomatikman gösteriyor onu farkettim. Sen nasıl bir ayar yaptın buna neleri açtın neleri kapadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kendininkini gösteriyor parry dodge fln benim bildiğim.. ben bi ayar yapmadım ole default kullanıom ( bana sormuon ama :D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rogue için mortal kombat diye bir addon vardı combo pointler dolunca tepende ''finish him!'' öldürünce ''fatalatity'' gibi yazılar çıkıodu. Bizim guilddaki roguelar acaip gaz oynuodo o mod yuzunden :D hey gidi hey[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 rogue stun helper da çek çok kral bi addon[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar