marissa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Öperseniz beyefendi değilsinizdir Öpmezseniz adam değilsiniz İltifat ederseniz "yalan" der Etmezseniz bırakır gider Her istediğine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karşı çıkarsanız anlayışsız Çok yanına giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser İyi giyinirsiniz çapkınsın der Dikkat etmezsen zevksizlikle suçlar Kıskanırsınız "huyun kötü" der Kıskanmazsanız "sevmiyorsun" der Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar Kendisi bir saat geciksin "Bunda ne var?" Arkadaşlarınızla buluşursunuz "ihmal" olur O buluşur "bizim kızlar" olur Siz başka kadına bakacak olursanız gözleriniz oyulur Başka bir adam ona baktığında adı "hayranlık" olur Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister Dinlediğiniz anda neden konuşmuyorsun der KISACASI Sade ama çok karışık Zayıf gibi ama çok güçlü Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran İnsanı çıldırtan ama mükemmel Çok güzelse nadiren sadıktır Çok sadıksa da nadiren güzel Hayat yaşandığı kadar vardır Gerisi ya hafızalardaki hatıra Ya da hayallerdeki ümittir bi arkadaşım mailime yollamış kimin yazdığını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne diyebilirim dogru yane[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kim yazdısa çok dogruyazmış :D[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yahu pek güzel bir yazı değil fazla yüzeysel, artık bu tür şeylere prim yaptırmamak lazım ehe. Son kısım Hayyam'dan aşırma galiba. Eh işte.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bence baya güzel işte...yani kendi düşüncelerimi buldum içinde :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gayet güzel olmuş yani..:)[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eheh çok güzel yav, genelleme olsa da hoşuma gitti. Zaten bu kadınların aksine olan her eylem hoşuma gidiyor :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kadınları iyi anlatmış valla ben oratada kaldım[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar