Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldDj XæRo - The Terror Blade
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güsel bence.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Honda bu kadar çirkin araba yapamaz ya,heleki civic gibi bir seriye bunu yapamaz bence.Arabanın ön tarafı yamuk dikkat ederseniz,çok basit çizmişler,asparagas sanki.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bocek gibi lan sedani yokmi bunun ?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkası aşırı kötü bence ne biçim araba bu ya honda böyle araba yapmazdı harbiden[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o resimler araba daha tasarım aşamasındayken çıkmış resimler ve bilgisayar görüntüsü, gerçek değil. sedanı 2 kapısı şöyle [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Eylül 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 begenmedim açıkcası..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gülen surat modelini bırakıp kızgın bakışlar yapmışlar bence fena olmamış. daha spor bi görünümkazanmış.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 350Z havası yaratılmaya çalışılmış sanki[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yeni resimdekiler çok tatlı.Nasıl ki motorları falan acaba[signature][hline]Still Goin' Wild !
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne zamana çıkar acaba bu,bu hafta civic alıyoruz,elimizde patlamasın :
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beenmedim pek..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 buzi sanırım bikaç ay içinde çıkacak[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://automobiles.honda.com/civics/index.aspx Sedanı çok hoş özellikle.de kafam karıştı,2006 diyor orada,e bizde 2006 alıyoruz,Türkiye'ye ne zaman gelir merak ettim..Bir iki ay içinde gelemez abi,2006 ları satıyolar şu anda bu kasayla.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla hele bi de hybrid gelirse süfer olur :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Arden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkası audi a3 seda'a benzemiş sanki hatta sanki değil benzemiş[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 muhtemelen bu eskı kasalar cok ucuzlar yakında[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Olmuş abi,yapmışlar adamlar :-o[signature][hline]BuzkirpisiHatalıysamReport me
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 off aşık oldum ben dönüp dönüp bakıorm.da yerden yüksekliği çok fazla gibi geldi bana.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu araba amerikada çıkmış gliba discovery de bi tane sürüş tekniklerini öğreten okulu gösteriodu orda bu arabayı kullanıolardıgaliba yada ben çok yanlış gördüm ama tıpatıp aynıydı...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 SI 200beygirmiş.Sağlam bence güzel. Coupe da hoş ama SI en güzeli. Hybrid lerin stoplarını pek beğenmedim.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Bert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bencede gayet hoş olmuş acaba motor özelllikleri ne
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu arada son resimlerdeki concept miş 2006 civic miş.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://automobiles.honda.com/civics/index.aspx civic in adresi burda sedanın resimleri flnda var.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 06 Eylül 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben civiclerin kayık gibi hallerini seviyordum. Bunların önü kısa olmuş. Olmamış böyle küt olmuş. Çok oynamışlar arabayla. Beğenmedim pek.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 İmansız ilim ve ilimsiz iman tek ağızlı makas!(Peyami Safa)
Öne çıkan mesajlar