Gursu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar monitorum Flat ve tam düzgün ayarlarini bulamadim kaç aydir kullaniyorum :( ve driverini yuklemedim hiç ayarlardan düzeltemiyorus ne yapmaliyim ve düzelsem bile bir web sitesi fln veya belgelerimi açinca ayarlar bozuluyor çok az :( neyapmaliyim ltfn yardim edin. Driver ise yüklenmiyor cd se setup yok yüklense bile bişey değişiceğini sanmıyorum. [Bu mesaj Gursu tarafından 07 Eylül 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dogru durust cumle kursan daha yardimci olacagim sana... Ama, anladigim kadariyla, git internetten driverlarini bul... Hyundai nin sitesinde olabilir mesela... sonra updatele driverlari. duzelmesi lazim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 pek ayarı yokturki.. driverı yukledikten sonra refresh rate vs ayarlarması falan:) flat ozelligi ayrıca diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 q770 bendede var drriver kurmana gerek yok , ekran kartı driverı monitörü etkiler , ekran karti driverini bi guncelle derim.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ekran karti driveri hep güncelli ama oluo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar