madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 simdi patch'i disaridan yukledk.. ustune bi suru kavga ettik.. az once servera baglandim.. suna bi goz atin.. [spo1=doktor bu ne?][/spo][Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beta diyo ya.. ne alaka? herkezde warmi bu? yoksa kimsemi gormedi bunu..
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Filefront dan indirdim ve evet,bendede aynı şey çıkıyor,"beta". Launcherdan girenlerde varmı söyleyebilirmi?[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne iştir ya bi ke getirecekler içine ettiler serverin :(
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ben diyorum herifin biri gitti atti beta testin patch'ini bizde tutup onu indirdik sanirim... we ordaki notice'de lag'i deneyimleyeceksiniz diyo "you may experience lagging".. ozellikle test icin yapilmis ve lag yaratan bi patch bile olabilir bu... off off.. [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaslar istanbulda ikamet eden ve elinde lineage 2 cd'si olan warsa bana pm atsin lutfen satin alicam.. yeter bu kadar rezillik heriflerin oyuncagi olduk resmen ya..
bedhan__ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende var kardeş lineage 2 nin cd si ama nasıl yollayabilirim onu hiç bilmiyorum ?
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Benim demek istediğim tam olarak bu (hatta dediğim). Hepimizin çektiği linkten çektim oyuna girince ilk dikkatimi çeken resmen "Bu KE nin betası.." yazıyordu..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben launcherdan çektim öyle bişey yazmıyordu.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şunu silip ilk baştan yükleyeyim ve yamaları da KE yi de arabirimden indireyim belki çözülür problem.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Öne çıkan mesajlar