Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

REKlamcılıK

unac

Öne çıkan mesajlar

rkadaslar ben bu sene TM bölümünü seçtim.şimdi ben reklamcı olmak istiyorum ama hepsi sozel yani zor olucak girmek...ama özel üniversitelerde hep TM den alıyo
istanbul bilgi,bahçeşehir ve kadir has üniversitelerinden birine burslu tmden gitmeyi dusunuorum...bence en mantıklısı yoksa dierlerinde katsayım cok duser...hatta imkansız..zaten sözel bolumu secmem yani e senden sozel sec ozaman demeyin yani:)

ben bole dusunuom..aslında iletisimde olur hatta reklmcılık ve iletişim daha ii olur yeditepeninde oyle bi bolumu var olmazsa oraya burslu girmeye calısıcam..
bide seyi dusunuorum bence pazarlamayla reklamcılık biraz benziyo acaba pazarlama okuyup reklamcılık uzerine master mı yapsam...yani reklamcı olmak için illaki reklamcılık okumak gerekmezki baska bişi okuyup reklamcılık uzerine master mı yapsam....
bide su var bazı bolumlerde girion sonra dallara ayrılıosun ya o dallardan birisi reklamcılıkda olabilir mesela..yani atıorum bilmemne pazarlama bolumune girersin orda reklamcılık derside verir....ama hangi universitelerin hangi bolumlerinin dallarında reklamcılık var bilemiyorum...

bu konuda bilgisi olan lutfen yardımcı olabilir mi ???

şimdiden tesekkurler :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

iletişim sözel'den öğrenci alır. (kendimden biliyorum :P )

ayrıca "reklamcılık" diye yanıp tutuşuyorsan ve "gazetecilik" "televizyonculuk" düşünmüyorsan iletişim yerine reklamcılık oku derim. çünkü iletişim seçtiğin takdirde ilk iki sene ortak dersler alıyorsun. "haber ajansı" dersi alıyosun mesela sadece gazeteci olanların işine yarayacak bi ders.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...