ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biri msn imi hackledi.ama şuan msn deim. ama hotmail a giremiorum.password yanlış dio.nası geri alabilirim çıkmadan hallediyimlütfen yardım...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yukardaki mail işaretine basıp mailine git girmiş olursun login olarak , sonra ordan ayarlarım fln bi kısım vardır herhalde.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hotmail ın şifresini deiştirmişler giremiorm mailımada[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 araçlar/seçenekler/genel/oturum açma hesapları ve parolaları. burdan olmazmı acaba bi bak istersen[signature][hline]couple of dreams...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @rancid dediin yerde.otomatik oturum aç msn today igörüntüle fln var.parolayla ilgili bişiyok.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
wook Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 buyuk ihtimalle gizli soruyu degistirmistir ama yinede bi kontrol et istersen..eger degistirmediyse sifreni tekrar kendin belirleyebilirsin..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 07 Eylül 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
facundo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şifremı unutum a tıklasana ordan sana dogum bılgını + kayıt olurken sana sordu o telefon kac bılmem ne ılk ogretmenın kım bı vumlecık vardı hangısnı secdı sen onu yanıtla alırsın şifrenı olmadı tum msn dakı listenı yaz bı yere yenı hotmaıl ac D: hepsını kaydet dert edecek ne var :D
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şifremi unuttuma basınca msn parolasını 0lamak içinmail gönder seçenei varbitekO_o[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kişiler-kişi listesini kaydet de,çık yeni hesap al herkes ekle : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 msn almak kolayda daha önce kavgalı olduum ezik bi tip ona pabuçbırakmakta istemiormaslında.:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ilgili kişie mail fln yollasam olurmu?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 korkma mailnii hacklememıslerdır sadece ice-cold ile dondurmuslardır ziyan tipler. bişey olmaz yarın tekrar girersin
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eminmisin?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya msnden çık tekrar gir , hizmet geçici olarak servis dı$ı hatası verirse icecoldla falan dondurulmu$tur mail , açılır.. Ama $ifre hatalı hatası verirse hotmaile mail at bu kadar..[signature][hline]Gerekli $eyler
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 babamın laptop dan girmeye çalışınca hizmet geçici olarak açılamadığından lütfen sonra tekrar deneyin dio. hotmaildan mail a girmeye çalıştığımda şifreya yazmış olduun mail yanlış dio.o dondurma olayımı olmuş yani?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eet dedıım gıbı dondurmuslardır korkma acılır ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Dondurmu$lar ya.. Benim maili hergün böyle donduruyorlardı msn kullanırken.. Devir lamerlerin devri :=) Msn adresini pm'den bana ula$tır eğer icecold'la dondurmu$larsa açarım ama hotmail üzerinden $ifre falan denemi$lerse bekleyeceksin biraz :D[signature][hline]Gerekli $eyler
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 e bu olayı yapan yarın bi daha yapar.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dondurmuslarsa mailine bi bos mail at acılır ama şifreyi degiştirdilerse sifreyi sıfırla var mail atıcak sana gelen maillere bakailirsin msn i kapatmadıysan ondan at degiştir[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kapadım[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dufrasne açamadı.(denediin için saol) başka yardım edebilcek olan varsa yardım ederse çok sevinirim...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eheh adam icecoldla falan kitlememi$ direk hotmailden kitlemi$. Ben icecoldla refreeze yaptım olmadı , kimsenin de açabileceğini sanmıyorum.. hotmailin kötü bir açığı bu da ne yazıkki.. en iyisi msn kullanmamak.. google talk da bomba gibi geliyor hani..[signature][hline]Gerekli $eyler
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki o hesaptan girip sağa sola msj atamaz deme.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hayır mailine giremez..[signature][hline]Gerekli $eyler
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ii ozmn sorun yok. saolun hepiniz[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Öne çıkan mesajlar