Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn den çıkarsam bidaha giremem help pls!!!(acil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buyuk ihtimalle gizli soruyu degistirmistir ama yinede bi kontrol et istersen..eger degistirmediyse sifreni tekrar kendin belirleyebilirsin..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 07 Eylül 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şifremı unutum a tıklasana ordan sana dogum bılgını + kayıt olurken sana sordu o telefon kac bılmem ne ılk ogretmenın kım bı vumlecık vardı hangısnı secdı sen onu yanıtla alırsın şifrenı olmadı tum msn dakı listenı yaz bı yere yenı hotmaıl ac D: hepsını kaydet dert edecek ne var :D
Mesaj tarihi:
Dondurmu$lar ya.. Benim maili hergün böyle donduruyorlardı msn kullanırken.. Devir lamerlerin devri :=)

Msn adresini pm'den bana ula$tır eğer icecold'la dondurmu$larsa açarım ama hotmail üzerinden $ifre falan denemi$lerse bekleyeceksin biraz :D[signature][hline]Gerekli $eyler
Mesaj tarihi:
dondurmuslarsa mailine bi bos mail at acılır ama şifreyi degiştirdilerse sifreyi sıfırla var mail atıcak sana gelen maillere bakailirsin msn i kapatmadıysan ondan at degiştir[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Mesaj tarihi:
Eheh adam icecoldla falan kitlememi$ direk hotmailden kitlemi$. Ben icecoldla refreeze yaptım olmadı , kimsenin de açabileceğini sanmıyorum.. hotmailin kötü bir açığı bu da ne yazıkki..

en iyisi msn kullanmamak.. google talk da bomba gibi geliyor hani..[signature][hline]Gerekli $eyler
  • Yeni Oluştur...