RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 selamlar oyuna yeni girdim knight online yani empire deil su anda linkler calismio. 5 tane silk bilmemne topladim ama procontus mudur nedir ona nasil verecem bilemiorum oyunda chat butonuna basiorum imlec cikmior nasil istir bir yardim arkadaslar...
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Birde şöyle bi bölümümüz var. Bilmem dikkatini çektimi. http://forum.paticik.com//view.php?id=118092[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ederiz tabi 5 tane topladıysan git proconsul mudur nedir o adama sağ tıkla new warrior armor de ordan i brought materials gibi bişi war onu tıkla chat için de hangi türlü chat yapmak istiosan onu tıkla enter a bas imleç gözükür(party chat clan chat ally)[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cekti canni orayida daha once inceledim ama trade i nasil yapacagim yazmamis cok faydali bilgiler var paylastigin icin tesekkurler...
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 slickers cok tesekkurler...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Trade soruyorsan alışveriş yapmak istediğin adamı seçip sap alttaki düğmelerden "TRADE" seçiyorsun.. Tezgah açıp mal satma olayını diyorsan konuşma ekranına "/merchant" yazıp (tırnak işaretleri olmadan) enter'a basıyorsun.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Öne çıkan mesajlar