Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaslar Net Limiter yüklüyorum ama programı calıstırınca direk kitleniyor program ve yanıt vermiyor, farklı kurulum dosyalarından denedim defalarca degisen birsey yok, windowsta güvenlik merkezinden net limiter a izin ver diyorum ama birsey degismiyor bilgisi olan?[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadasımada aynısı olmustu geçmemişti bi turlu başka versiyonunu yuklemeyı fılan denedınmı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2.0 versiyonu çıkmış ama onun da crack yok :-) *!ŞşşŞttTt Kimse duymasın :P*[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Araştır biraz crack bulmak problem değil.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar