Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene chemical gene klibi biliyo gene sözleri biliyo ve gene şarkının ismini bilmiyo

Chemical

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöle oluyo.
Mtv ye bakarken değişik bi klip çıkıyo, Sonra klip bitiyo ve inatla şarkının adının çıkması bekleniyor ve gözüktüğü an defalarca okunuyor. 30dk sonra Şarkının sözleri hatırlanıyo, klip de tekrar çekilecek gibi hatırlanıyo. Ama gel görki şarkının adı bir türlü hatırlanamıyo.
Chemical buraya geliyo, soruyo.

Şimdi sözler it's the first day at the beginning of your life gibi birşeydi.
Klibi ise çok enteresan bi klipti.
Böle bar arka sokağı gibi bir yerde çekilmiş, kamera dolanıyor gibi. Aynı yerlerden 2-3 defa geçiyo hatta.
Birde arada enteresan şekilde yandan geçen insanlara kitlenebiliyodu kamera böyle değişik bir sabitlik oluyordu tam kafağa bakıyordu kamera sürekli.
Sokakta neler mi vardı?
Neler yoktuki. Travestilerden tut geylere kadar duvarın tepesinde cıbıl cıbıl danseden garılara kadar herşey vardı. Böle dark bi havası vardı klibin. Beyaz sislere dalıyordu sanırım kamera sonlarda, emin diilim.

Şarkının sözleri pek değişmiyor hep aynı sözleri sölüyo gibi.

Şarkıyı istiyom ben. Sürekli mırıldanmaya başladım çünkü. 20 defa üst üste dinliyip kurtulmam lazım.[signature][hline]http://www.quingis.com/
guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

timo maas featuring brian molko - first day

timo maas ın 2005 tarihli pictures albümünden

aynı albümde brian molko ile pictures ve like siamese parçalarında feat. var, ayrıca timo maas rockcoke '05 te calmamış first dayi

yeterli herhalde chemcim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...