Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şimdi şöle oluyo. Mtv ye bakarken değişik bi klip çıkıyo, Sonra klip bitiyo ve inatla şarkının adının çıkması bekleniyor ve gözüktüğü an defalarca okunuyor. 30dk sonra Şarkının sözleri hatırlanıyo, klip de tekrar çekilecek gibi hatırlanıyo. Ama gel görki şarkının adı bir türlü hatırlanamıyo. Chemical buraya geliyo, soruyo. Şimdi sözler it's the first day at the beginning of your life gibi birşeydi. Klibi ise çok enteresan bi klipti. Böle bar arka sokağı gibi bir yerde çekilmiş, kamera dolanıyor gibi. Aynı yerlerden 2-3 defa geçiyo hatta. Birde arada enteresan şekilde yandan geçen insanlara kitlenebiliyodu kamera böyle değişik bir sabitlik oluyordu tam kafağa bakıyordu kamera sürekli. Sokakta neler mi vardı? Neler yoktuki. Travestilerden tut geylere kadar duvarın tepesinde cıbıl cıbıl danseden garılara kadar herşey vardı. Böle dark bi havası vardı klibin. Beyaz sislere dalıyordu sanırım kamera sonlarda, emin diilim. Şarkının sözleri pek değişmiyor hep aynı sözleri sölüyo gibi. Şarkıyı istiyom ben. Sürekli mırıldanmaya başladım çünkü. 20 defa üst üste dinliyip kurtulmam lazım.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dediğin klibi çok gördüm ama adına hiç dikkat etmemişim :/ onun yerine sana Opeth - The Leper Affinity veriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kemıkıl bıradırs olmasın :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 timo maas feat brian molko- first day[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 jacabo geliyor , linki veriyor , ve sallana sallana gidiyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 görmedim o topici. başlığıda aratmak aklıma gelmedi:)[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla klip kotu olmus ama brian cok az gorunuo:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Redall merak ediyor neden chemical da bizim gibi taklit yapmıyor die..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 klipte brian molko gözüküo mu ? hmm dikkat etmemişim yeteri kadar.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 de orda ilginc bi sekiiilde yakısıklı gorunuo adam...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Timo Maas feat. Brian Molko - First Day[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 chemical merak ediyo redall neden sözediyo. enemaya helal çat diye buldu ismi:) indirdim dinliyorum.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben de çaaat diye sölicektim de... sölemişler işte.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 timo maas featuring brian molko - first day timo maas ın 2005 tarihli pictures albümünden aynı albümde brian molko ile pictures ve like siamese parçalarında feat. var, ayrıca timo maas rockcoke '05 te calmamış first dayi yeterli herhalde chemcim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar