Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet Arkadaşlar Oyuna Son Nokta KE Beta KE Asıl Serverlardan Daha İyi. Dupe dışında 0 bug dupede beta olduğu için kimse umursamıyor ve pk zevkli herşey zevkli KE Beta Rulez Diyorum ve İlklerden Biri Herhalde; Lagda Yok Üstelik :D Oyunun Aslı Sürünürken Betası Oyunun Aslından Daha İyi :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) [Bu mesaj Fortuna tarafından 08 Eylül 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Orada bekleris ama diyorum dikkat LK çıkabilir :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Necro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gelecek varsa human lvl 60 warrior :D giydiririm :) pendant ına kadar ;)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yanisi Şu,Siz Orda Sürünüonuz Beta Oyun Oldu Oyun Beta. Bence Siz Bırakın Bende Beta Çıktı Çıkalı Normal Koyu Unuttum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Öne çıkan mesajlar