tosunthex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bunlar sadece benim gördüklerim şu ana kadar eminönünde dogubank ı "aön girişten tren istasyonuna dogru"geçince orjinal oyun satan küçük bir dükkan var orada ve kadıköyde nezih kırtasiyede " akmar pasajı üst kapı yanında" 75 ytl ye satılıyor kredi kartı yada kargo derdi çekmek istemiyenler buralardan alabilir. pakette türkiyeye getiren firmanın ismide yazıyordu şimdi aklımda olmadıgı için onu veremiyecem yakında heryerde görücez sanırsam bu oyunu.
DesertEagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sonunda türkiye ye geldi demek. Merak ediyordum ne zaman gelecek diye... Böylece türk kullanıcı sayısı artacak. Oyun istanbul dan mı alınabiliyor şimdilik sadece ben ankara dayım. Zaten siparişimi verdim sendit.com dan fakat 2 haftadır göndermelerini bekliyorum. Oyun tam ben sipariş verdiğim zaman stokta tükendi. Karttan parayı da cektiler maalesef beklemek zorundayım. Oyunum gelince aranıza katılırım.
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ankarada yuksel cad.sinde mimar kemal i.ö.o nun karsisinda yuksel kirtasiye var orda satiliyo olmasi lazim.[signature][hline]Rising to the heavens light Just to plea for death Just to be denied-
DesertEagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Tesekkür ederim ama siparişi verdim. Ben verdiğimde türkiyeye gelmemişti. oyun türkiyeye geldi benim siparişim daha gelecek... Kredi kartından parayı cekmemiş olsalar iptal ederdim ama artık beklemek zorundayım. Size tavsiyem sendit ten sipariş ettiğiniz birşey stokta tükenmişse mutlaka iptal edip başka bir alternatif arayın. Ben 2 haftadır stoğa gelmesini bekliyorum :(
Boozer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende aynı şekilde beklemek zorundayım siparişi verdim ve hala stoga gelmedi. 1 eylulden beri bekliyorum.
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 50 milyona kutulu olarak satmaktayım.İstanbuldayım daha ötesi varmi :)
Öne çıkan mesajlar