Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Beyler warlock um var 25 oldu bana 2 tip tanelt lazim Lutfen bana pve icin ve birtane de pvp icin guzel talent temp soyler misininiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Warlock talentleriyle ilgili bikaç topic vardı zaten, Pvp için ruin/sm, pve için affl/md veya md/ruin gidebilirsin. ruin=(destruction) sm=shadow mastery (affliction) md=master demonologist (demonology)[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence pvp için md çok daa mantıklı soul link le birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet md ve soullink pvp için daha iyi birde shadow burn veya nightfall alırsan instant cast büyü direct damage ihtiyacında ortadan kalkar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bi de en son soul link dispel edilebiliyordu sanırım.Eğer öyleyse hordeların md gitmesi daha iyi sanırım.Çünkü ikinci bir dispelci shaman yok karşı tarafta :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MD/Ruin kullanıyorum uzun süredir. SM/Ruinden tut full Destructiona kadar hemen hemen yapılabilecek tüm talent buildleri denedim, en kullanışlısı MD/Ruin diyebilirim.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende denedim ama hala ısrarla Md/Sl diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 beyler md de ben pek yararli skiller goremedim nedir bir arkadas anlatbilir mi taktikleri falan birde pvp de hangisi iyi sm/ruin mi md/ruin mi[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 [img=http://img369.imageshack.us/img369/3345/adsz6gz.th.jpg][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion [Bu mesaj Art tarafından 08 Eylül 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Art tarafından 08 Eylül 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Art tarafından 08 Eylül 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Art tarafından 08 Eylül 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sen epsirik mi yaptin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sekil yapmaya kasmis esprituel ark :)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar