Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaş yeni açmış. http://www.upload.cyber-org.com/ Yararlı diye yazıyorum, reklam olsun diye değil :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 açmışta fazla bir bilgi vermemiş :) neler upload edebiliyoruz, ne kadar yüklenebiliyor / yollanabiliyor vb. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Direk c/p ediyom www.upload.cyber-org.com - Rapidshare FUCK U :F: 200 MB www.upload.cyber-org.com - Rapidshare FUCK U :F: account basi www.upload.cyber-org.com - Rapidshare FUCK U :F: 1 GB bw www.upload.cyber-org.com - Rapidshare FUCK U :F: Ayrintili Resim Hosting olarakta kullanilabilir www.upload.cyber-org.com - Rapidshare FUCK U :F: cok secenek var[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kimse indirmezse 30 gün içinde siliniyor mu dosyalar?[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hayır[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rapidshare üyelik istemiyor yaşasın rapidshare ayrıca bwyede sınır koymuyor rapidshare tercihimdir 200mb sana yükleyene kadar 50şer 50şer rapide yüklerim [signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin [Bu mesaj Brigand tarafından 08 Eylül 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lol bana yüklemeyeceksin, benim değil. Ben yardımcı olsun diye yazdım. Rapidde günde 1 dosya çekebiliyorsun o yüzden güzel bence bu.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 rapidshare den günlük daha fazla sayıda dosya çekmenin bi yolu vardı hatırladığım kadarıyla.. cookies leri mi ne siliyorduk bişeler yapıyorduk. bi arkadaşım söylemişti bana çalıştırdan komut girerek de yapılıyodu yaa uff unuttum :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Crane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rapidshare'de 1 saat arayla download yapabiliyorsunuz. Bu verdigin sitede de sinirlamalar var ve uyelik gerektiriyor. Yani Rapidshare'yi biraktiracak ozellikler tasimiyor bence, ancak alternatifler olmasi guzel.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Öne çıkan mesajlar