FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet böyle bi program varmı telefonla çektiğim .mp ydi sanırım o farmattaki vidyoları .avi .wmv fln gibi bişeyi dönüştürcek eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer valla[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nokia pc suite?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 3gp ler içinde Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nerden bulabilirim bu nokia pc suite ile diğerini[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nokia PC Suite[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tamam tşkrler buldum[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Janitschar, 08 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Nokia PC Suite saol[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin da .wmv ve .avi ile kaydetmeyi denedim fakat vidyo sessiz oluor vidyo bitince sesler başlıor e sonuçta ben sesleri aynı zamanda istiyorum hareketlerle acaba bi ayar mı yapmam lzm[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar