FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet böyle bi program varmı telefonla çektiğim .mp ydi sanırım o farmattaki vidyoları .avi .wmv fln gibi bişeyi dönüştürcek eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer valla[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nokia pc suite?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 3gp ler içinde Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nerden bulabilirim bu nokia pc suite ile diğerini[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nokia PC Suite[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tamam tşkrler buldum[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Janitschar, 08 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Nokia PC Suite saol[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin da .wmv ve .avi ile kaydetmeyi denedim fakat vidyo sessiz oluor vidyo bitince sesler başlıor e sonuçta ben sesleri aynı zamanda istiyorum hareketlerle acaba bi ayar mı yapmam lzm[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Öne çıkan mesajlar