Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia videoları(telefonla çekilen) bilindik formata çevirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet böyle bi program varmı telefonla çektiğim .mp ydi sanırım o farmattaki vidyoları .avi .wmv fln gibi bişeyi dönüştürcek eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer valla[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Mesaj tarihi:
3gp ler içinde Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
nerden bulabilirim bu nokia pc suite ile diğerini[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Mesaj tarihi:
tamam tşkrler buldum[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 08 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Nokia PC Suite

saol[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Mesaj tarihi:
Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin da .wmv ve .avi ile kaydetmeyi denedim fakat vidyo sessiz oluor vidyo bitince sesler başlıor e sonuçta ben sesleri aynı zamanda istiyorum hareketlerle acaba bi ayar mı yapmam lzm[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
  • Yeni Oluştur...