Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia videoları(telefonla çekilen) bilindik formata çevirme

FRP_Master2

Öne çıkan mesajlar

evet böyle bi program varmı telefonla çektiğim .mp ydi sanırım o farmattaki vidyoları .avi .wmv fln gibi bişeyi dönüştürcek eğer yardımcı olursanız çok makbule geçer valla[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

nerden bulabilirim bu nokia pc suite ile diğerini[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam tşkrler buldum[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 08 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Nokia PC Suite

saol[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

Xilisoft 3GP Video Converter kullanabilirsin da .wmv ve .avi ile kaydetmeyi denedim fakat vidyo sessiz oluor vidyo bitince sesler başlıor e sonuçta ben sesleri aynı zamanda istiyorum hareketlerle acaba bi ayar mı yapmam lzm[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...