vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Suan sistemin kurulu oldugu disk "e" oldu nasi olduysa bende el aliskanligi kurarken next next diye gidiyorum her zaman kurdugum programlari yarisi "e" ye yarisida "c" (backup diske) kuruldu "disk management" den degistirmeye calisiyorum pathi izin vermiyor.Bunu yapmanin baska yolu varmi.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Arkadaslar depresifim, algilama zorlugu cekiyorum bu solediklerimi dikkate alin lutfen Sanirim birgun bende yorunge disi olucam :(, 1 insan bukadar yanlis anlasilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaslar "e" yi "c" yapmam gerekiyor plzzz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 vimpir bildiğim kadarıyle olmuyor öyle birşey... Format atman gerekicek herhalde.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Disk yönetiminden harfi değiştirebiliyorsun ki onu denedin sanırım. Eğer mevcut bir c var ise önce onu alakasız herhangi bir harf yap sonra e yi c yapmayı dene ama sistemin kurulu olduğu sürüsü ise e izin vermez sanırım.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 c yide e yide degistiremiyorum baska 1disk var o degisiyor tabi dvd yede izin veriyor off allahim ya cogu program kurarken sorun olmuyor ama bazi salak programlar dire c:gosteriyor :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Janitschar, 08 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: vimpir bildiğim kadarıyle olmuyor öyle birşey... Format atman gerekicek herhalde. sirf bu yuzden format attim ama sulak disk "c" kaldi bikere :( degismiyor[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar