Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arıyorum 1 aylık max 2 aylık.fakat ayın 1inde alabileceğim.var mı fazla kedisi olan =P[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 istanbula yolun düşerse bizim kediyi vereyim sana..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 minigime yuva -------------------------------------------------------------------------------- ben ankarada annesini kaybetmis yaklasık 1 aylık cok saglıklı sevimli ve canayakın bir tekir erkek kediyim. beni bir an once sahiplenencek ve cok sevecek bir aile arıyorum. beni evlat edinmek için [email protected] adresinden irtibat kurabilirsiniz. Kaynak http://www.petarkadas.com/forumoku.php?yad=3000[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar