Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dota içindeki sesleri nerden bulabilirim ? örn: mmmonster kill sesini? haritayı editor ile açıp export edeyim dedim ama unprotected map de bulamadım. haritalar korumalı. açamıyorum.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği [Bu mesaj Dynun tarafından 08 Eylül 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 google'dan unreal tournament diye aratırsan bulabilirsin sanırım. dota da aynı sesleri kullanıyor diye şeettirmiştim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 *!unreal cd'si aramaya gider*[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar