Goarth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Merhaba arkadaşlar Adsl ile daha önce gayet rahat internette gezebiliyordum fakat bir süre şehir dışında dial-up bağlantı kullandıktan sonra artık ne hikmetse internet explorer sorun yaratıyor internet bağlantısı yok diye ama ben gayet güzel bir şekilde ares veya başka program kullanabiliyorum ne yapmam gerekir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 alternatif olarak firefox yükleyebilirsin yada ie de araçlar özelliklerden > bağlantılar kısmından çevirmeli bağlantını kaldırarak tekrar deneyebilirsin büyük ihtimalle o şekilde olur[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 IE ayarlarından Bağlantılar kısmında çevirmeli bağlantıyı kapatıp, bir de LAN ayarlarından ayarları otomatik algılamayı seçersen düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar